Paw Eriksen og Mads Thøgersen.

Herredouble fortsætter gode takter

Loading

Det blev ikke til den ideelle dag for danmarks bedste U19-spillere, da kun ét par formåede at spille sig videre fra semifinalen ved Bulgarian Junior International.

De første danskere, der skulle i ilden, var Daniel Lundgaard og Amalie Magelund. De stod overfor det første seedede franske par, Thom Ciquel og Vimala Heriau. Det var danskerne, der kom bedst ud af startblokkene, og var taktisk overlegne gennem et tæt første sæt, som blev vundet med 21-19.

– Vi spillede et godt første sæt, hvor vi fik spillet mange bløde bolde, og fik dermed løftet næsten hver gang, sagde Daniel Lundgaard til BadmintonBladet.

Andet sæt var endnu en tæt affære, hvor danskernes taktiske formåen stadig brillierede, men franskmændene havde fundet løsningerne, og vandt heraf andet sæt med 18-21.

– I andet sæt er det egentlig det samme, men franskmanden begynder at rykke meget mere til nettet, hvor vi så ikke formår at spille bolden forbi ham.

Starten på tredje sæt var ikke som håbet for det danske par, der måtte se sig selv være bagud med 2-11 ved opholdet. Det var det, der gjorde udslaget, mener Daniel Lundgaard.

– I tredje sæt kommer vi bagud 2-11, hvor franskmanden virkelig får rykket og stresset os. Efter elleve får vi spillet kryds over på pigen, og spiller alt blødt, og kommer op 18-20, men vi var bare for langt bagud ved opholdet i tredje sæt.

Læs også: De danske herre- og damedoubler sejrede i Bulgarien

Succesen fortsætter i herredouble
Ved dagens semifinaler i herredouble var begge kampe besat med danske og franske navne. I den ene semifinale var Rasmus Espersen og Sebastian Grønbjerg oppe imod det første seedede franske par, Eloi Adam og Samy Corvee.

Det skulle vise sig, at danskerne ikke lod sig skræmme af det lille ét-tal, der stod ud for franskmændene. Danskerne var bedst i første sæt, og vandt med 21-16. Desværre gik luften en smule af ballonen i de to følgende sæt, som blev tabt med 16-21 og 13-21. Dermed var der kun ét dansk par tilbage i turneringen.

Det eneste tilbageværende par var Paw Eriksen og Mads Thøgersen, der ligeledes havde fransk modstand.

Opgaven var på papiret svær, men danskerne løste den utrolig flot gennem de to sæt, der skulle til, for at sikre sig en finaleplads. De blev vundet med 21-16, 21-14.

I finalen møder de Eloi Adam og Samy Corvee, som skal spilles som kamp nummer to efter klokken 13.00.

Følg resultaterne her.

Læs også

Australian Open • Super 500 • 11.-16. juni 2024

LIVE på TV2 Sport fra kvartfinalerne fredag morgen kl 04.00…..og lørdag og søndag‼️🙏🏻✅🔝 Link til …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.