Joachim Fischer valgte herresingle fra til fordel for mixeddouble Foto @ Annette Vollertzen

All England bliver afgørende for Fischers fremtid

Loading

Joachim Fischer er en af dansk badmintons største stjerner, og han har været det i en årrække. Men fødselsdatoen er imod den karismatiske spiller, som har rundet 36 år. Nu kan det snart være forbi.

OL er langt væk
Det er blevet til OL- og VM-medaljer, og mange flotte titler i mixeddouble sammen med Christinna Pedersen. Næste store mål kunne være OL 2016 i Rio. Det skal dog være med øje på OL-guldet, hvis Fischer skal forlænge karrieren.

– Der er lang tid til OL, når man er 36 år som jeg. Skal vi til OL, skal vi have en realistisk chance for at vinde. Ellers er der ingen idé i det, siger Joachim Fischer til Ritzau.

– Til All England vil vi få at se, om vi har niveauet, der giver det mening at fortsætte fremadrettet. Vinder vi, er der ikke så lang tid til OL, men der er langt, hvis vi taber i første runde.

Fremtiden er snart på plads
Efter at have tabt to finaler i træk (DM og German Open) til Kamilla Juhl og Mads Kolding ser det ud til at formkurven peger den forkerte vej.

– Vi er tæt på at kunne melde en beslutning ud, og det kan snart være slut. Fremtiden er snart på plads og kan nok meldes ud efter All England.

Kilde: JP

Læs også

Mikkelsen efter første All England-tur: Man forstår, hvorfor det er de flestes yndlingsturnering

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow debuterede ved All England i tirsdags mod et hjemmebanepar. Her …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.