S1:E4…”Sidste før nedlukning” Dybbøl Badminton / Den smukke hal i Svendborg

Loading

Så fik vi overstået 4. runde i årets holdturnering – heldigvis lige inden nedlukningerne ramte os igen…..

S1:E4
Sæson 1 af “Et lille mirakel i Sønderborg”. 
Afsnit  4  – “Sidste før nedlukning”


1. holdet

…..tog hjemme imod OBK, hvilket endte med en 11-2 sejr til gæsterne fra det fynske – glædeligt at det igen var en del af den unge “garde” – Jakob Veng og Niclas Søndermark – begge U17, som vandt deres singler.

Der var flere tætte kampe som med lidt mere medvind var tippet sydpå – men når det er sagt, så lyver resultatet sjældent. Om det er træneres skyld, eller den fortsat super gode intensitet og stemning til træning, der er årsag til et fortsat højt humør skal være usagt, men ingen tvivl om at vi som hold og klub stadig er ved at lære hvad der skal til for at begå sig på det niveau.


2. holdet

…..var kørt den modsatte vej – til Svendborg, mod det andet “tophold” – og løb her med den 4. sejr ud af 4 mulige – og også her dejligt at se at de unge U17 spillere viste hvad de er lavet af – vi tog hjem med en 8-3 sejr ?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️???⭐️⭐️⭐️

I øvrigt en lidt nostalgisk tur for en “gammel” fynbo at spille i den gamle fantastiske hal på Dronningemaen – der nu desværre rives ned – mange timer er brugt på det grønne gulv derned i det sydfynske ?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️???⭐️⭐️⭐️

https://faa.dk/artikel/efter-84-%C3%A5r-er-det-slut-ikonisk-badmintonhal-rives-ned

Herudover er vi jo som alle andre ramt af lidt begrænsninger og mundbind – det har dog ikke betydet det helt store, da hallen er inddelt i zoner, så vi kan holde gang i så meget som muligt – og være klar til det hele starter “rigtigt” op igen.

Slutteligt så arbejdes der intenst på at vi bliver klar til årets store ungdomsstævne, Fleggaard Open, som afholdes den 12-13 december, og hvor vi trods situationen håber at se rigtig mange fra hele landet ?

Peter Andreasen.
Dybbøl

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.