Optakt til indlæg i morgen fra Jesper Kamp, Skovbakken Badminton

Loading

Dette er en appetizer til et længere indlæg, der kommer i morgen, fra Jesper Kamp, SU formand i Skovbakken Badminton. 

Han kommer med kritik på flere områder af den nuværende holdturnering fra danmarksserien og op. Glæd dig! 

DE STORE KONTRA DE SMÅ
Vordingborg har i denne sæson i danmarksserien mødt Skovshoved4 (hjemme 5-8), Værløse4 (ude 8-5) og Hvidovre3 (hjemme 5-8) og tabt alle tre knebent. 

Aldrig har jeg set så højt et niveau i danmarksserien, og jeg har trods alt spillet danmarksserie i Kolding 1984-1994, 2. og 3. division i Viby 1994-1996, danmarksserie/københavnsserie i Smash 1997-2003, danmarksserie/sjællandsserie i Næstved i 2003-2004 og ca 5-6 års danmarksserie i Vordingborg herefter. 


Jeg mener derfor at have mit erfarings- og udtalelsesgrundlag nogenlunde ordentligt funderet. 


I mine øjne burde mit hold fra Vordingborg være en klar oprykker til 3. division. Nu er holdet pt nr 5 i oprykningsspillet med en meget lille chance for oprykning. 

Fandme ærgerligt, hvis jeg må være så bramfri, for min klub, for området og ikke mindst, eller især for de unge spillere. Jeg og mine veteranvenner overlever. Men de unge fratages de store udfordringer, de større scener og nogle mere ensartede og stærkere modstandere. 

De små klubber har mere end svært ved at matche de store klubbers anden, tredje, fjerde og femte hold! 

Per Damkjær Juhl

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.