Herresinglerne bliver nøglen til succes for Odense

Loading

Der er lagt op til en revanchedyst når Odense OBK tager imod Vendsyssel på hjemmebanen i Odense Idrætshal.

Opgøret i grundspillet endte med et 1-5 nederlag i det nordjyske, så det er et OBK-mandskab der er sat op til en 100 % indsats i kvartfinalen. Samtidig kommer hjemmeholdet med masser af selvtillid, da Badmintonligaens suveræne tophold, Skovhoved, i den seneste hjemmekamp blev sendt hjem til Nordsjælland med et nederlag på 4-2 til fynboerne.

Vendsyssel sluttede på en 2. plads i grundspillet, og cheftræner Lennart Engler tøver ikke med at give nordjyderne favoritrollen i kvartfinalen, der skal spilles over to kampe. Returkampen spilles tirsdag den 7. februar i Frederikshavn.

”Vi har gjort det godt på hjemmebane, men der er ingen tvivl om at vi skal være klar på alle pladser. Vendsyssel er bedre end os på nogle punkter, og de har hentet mange point på deres gode bredde”, siger Lennart Engler, der håber at hjemmebanen kan give et løft til Odense-holdet.

”Jeg håber, vi kan være med i holdkampen hele vejen. Jeg vil sige at et 3-3 resultat vil være helt okay. Så er der noget at spille om i returkampen i Vendsyssel om en uge. Vendsyssel står rigtig stærkt i damesingle og herredouble, og vi skal holde trit med dem ved at vinde mixed double og damedouble der er vores stærkeste kategorier”, fastslår Lennart Engler.

Odense OBK stiller med Sara Thygesen og Frederik Søgaard i mixeddouble, og Camilla Martens og Maiken Fruergaard i damedouble, to par der har sørget for mange sejre i denne sæson.

Dermed bliver det endnu engang herresinglerne der bliver nøglen til succes for Odense OBK. Her skal Steffen Rasmussen i 1. herresingle forsøge at dæmme op for Vendsyssels angrebslystne Viktor Svendsen, der har gjort det overraskende godt i ligaen.

I 2. herresingle skal OBK’s Patrick Bjerregaard op i mod en gammel kending, Estlands bedste herresingle Raul Must, der senest spillede 3 sæsoner for OBK i ligaen. Her kommer det til at handle om hvem der har den bedste taktik og holdbarhed når fysikken bliver udfordret af de hårde lange dueller.

Kampstart er kl. 19.00 i Odense Idrætshal og kamprækkefølgen er: DS, MD, HD, DD, 2. HS og 1. HS.

Pressemeddelelse fra Odense Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …