Odensetræner Lennart Engler. Foto @ Annette Vollertzen

Odense-træner om 1. ligakvartfinale: 3-3 vil være helt okay

Loading

Tirsdag aften begynder slutspillet i Badmintonligaen. I Odense spilles den første af to kvartfinaler mellem Odense og Vendsyssel Elite Badminton.

VEB sluttede på en historisk andenplads i grundspillet, mens Odense blev nr. seks. På papiret er VEB derfor favorit.

– Vi gentager gerne, hvad vi tidligere har sagt. Vi er glade og stolte over vores andenplads, men vi starter fra nul i morgen. Vi ved, vi skal levere varen 100 procent for at slå Odense, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Opgøret i grundspillet endte med et 1-5 nederlag i det nordjyske til OBK. Men fynboerne har fordel af hjemmebane i den første kamp, og samtidig kommer hjemmeholdet med masser af selvtillid, da Badmintonligaens suveræne tophold, Skovhoved, i den seneste hjemmekamp blev sendt hjem til Sjælland med et nederlag på 4-2 til fynboerne..

– Vi har gjort det godt på hjemmebane, men der er ingen tvivl om, at vi skal være klar på alle pladser. Vendsyssel er bedre end os på nogle punkter, og de har hentet mange point på deres gode bredde, siger Lennart Engler, der håber at hjemmebanen kan give et løft til Odense-holdet.

– Jeg håber, vi kan være med i holdkampen hele vejen. Jeg vil sige, at et 3-3 resultat vil være helt okay. Så er der noget at spille om i returkampen i Vendsyssel om en uge. Vendsyssel står rigtig stærkt i damesingle og herredouble, og vi skal holde trit med dem ved at vinde mixeddouble og damedouble, der er vores stærkeste kategorier, fastslår Lennart Engler.

VEB må for sjette kamp i træk undvære hollænderen Jacco Arends. Han er begyndt at træne igen efter sin knæoperation, men nåede ikke at blive klar.

– Det er dog kun et spørgsmål om dage, så vi håber, at han kan være med i returkampen i Frederikshavn, fortæller Allan Kolbro Nielsen.

Der er returopgør tirsdag 7. februar i Arena Nord i Frederikshavn.

Kilder: Pressemeddelelser fra VEB og Odense

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …