Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. Foto @ Shi Tang

Christiansen og Pedersen besejrer endnu et stærkt par efter tæt opgør

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er videre til semifinalen ved Hong Kong Open.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen var oppe mod fra Liao Min Chun og Xhen Hsiao Huan fra Taiwan. Danskerne er nummer 69 i verden, mens taiwaneserne er nummer 48. Danskerne var i kampens start hele tiden et skridt foran. Således kom det til at stå både 4-3,6-4, og 11-9. Efter opholdet blev danskerne ved med at komme foran med et enkelt point, for så kort tid efter at blive hentet. De var dog skarpest på det vigtigste tidspunkt, nemlig ved 19-19, hvor de tog de to sidste point. Det var en kamp præget af relativt korte dueller, og servesituationen var meget afgørende.

I andet sæt var billedet det samme, idet danskerne kom foran både 3-2 og 7-6. Herfra vendte kampen, da det var taiwanesernes tur til at være i front med et enkelt point i flere omgange ved 11-10 og 13-12. Bagud 13-15 vandt danskerne en vigtig duel, da Christiansen var ude og hente en ny ketcher under duellen. Dette var nemlig begyndelsen til en dansk stime, der blev på  fem point. Herfra kørte danskerne kampen hjem med 21-17.

Senere skal Conrad og Kolding spille.

Resultater fra Hong Kong Open

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters. Mathias Christiansen og Christinna …

14 Kommentarer

  1. Super sejt 🇩🇰🇩🇰🍀🍀

  2. De er bare så seje 👏 👏 🔎 🔎 ☺

  3. Flot flot klaret (men jeg savner Fischer😢)

  4. 👏👏👏👏👏👏

  5. Så flot. Savner tv dækning 😘

  6. Hmmm det passer da vist ikke helt hvad der står i artiklen om M&M der er vist ikke nr tre på verdensranglisten så vidt jeg ved så ville de nok ikke sidde og kæmpe om den sidste plads til sæsonfinalerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.