Værløse bliver måske sæsonens eneste medaljevindere

Loading

På trods af at der ikke bliver spillet en guldkamp, blev der trods alt spillet bronzekamp. Værløse vandt således her til aften 4-1 over Greve i en kamp om bronze i denne sæson af Badmintonligaen.

Helt lige fra første fløjt
Opgøret blev startet med damesingle og herredouble. I damesinglen vandt Anna Thea Madsen fra Værløse som forventet over Amalie Hertz Hansen. Dog skulle hun bruge tre sæt på at hive kampen hjem, der således endte 21-8, 15-21 og 21-8. I herredoublen skulle Nikolaj Overgaard og Jonas Rasmussen fra Værløse op imod deres overmænd fra gruppespillet: Jacco Arends og Jelle Maas. Det blev dog ikke til nogen revanche for Værløseparret, der igen måtte se sig besejret i to sæt 20-22 og 13-21. Dermed var stillingen 1-1.

Værløse lagde pres på Greve
Dernæst stod den på damedouble og 2. herresingle. Værløse konstellationen bestående af Julie Finne-Ipsen og Thilde Mattisson, vandt damedoublen i rimelig sikker stil mod Rikke Søby Hansen og Isabella Nielsen. I 2. herresingle var Joachim Persson fra Greve blevet skiftet ud med Mads Christophersen, der skulle møde Mikkel Mikkelsen. Mads Christophersen havde fra start af, problemer med for mange uprovokerede fejl, mens Mikkel Mikkelsen fik sit spil godt på plads, og Værløse singlen tog derfor første sæt 21-13 i komfortabel stil. I andet sæt fortsatte tendenserne fra første sæt, og Mikkel Mikkelsen vinder sættet med 21-14. Stillingen var nu 3-1 i Værløses favør, som nu blot behøvede en sejr mere for at sikre sig bronze.

Mixeddoublen afgjorde kampen
Den sidste runde bød på mixeddouble og 1. herresingle. Første sæt i herresinglen var en tæt affære, der endte 21-23 til Brice Leverdez fra Greve, der dermed havde chancen for at få revanche for deres tidligere opgør i gruppespillet. Men ved stillingen 3-3 i andet sæt, markerede et bifald fra hele hallen og højlydte råb inde fra bane 2, at mixeddouble-konstellation i form af Søren Gravholt og Line Kjærsfeldt havde vundet deres kamp i to sæt over Mikkel Delbo og Ditte Søby Hansen med cifrene 21-13 og 21-16. Dermed sluttede den meget jævnbyrdige single uden en afgørelse.

Værløse blev derfor de første og måske eneste medaljevindere i Badmintonligaen i år, da det endnu ikke er sikkert, om Guldkampen vil blive spillet.

Af Thomas Ehlig-Jensen

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. Come on!! BD og klubberne må lige oppe sig lidt. Det kan ikke være rigtigt, at man hele året arbejder sig hen imod en finale og så skal det her stå i vejen for det?!