Højbjerg: Målet er sejr

Loading

Højbjerg Badminton Klubs mål i sæsonens første ligakamp er ganske enkelt sejr. Højbjerg møder i 1. runde på hjemmebane oprykkerne fra Ikast, som er et af de hold, der skal besejres, hvis man skal gøre sig håb om at komme i medaljeslutspillet. Kampen spilles mandag d. 5. september kl. 19.00.

Ifølge sportschef Michael Kjeldsen er chancen for sejr da også god. I mixeddouble er Emilie Juul Møller og Jakob Staael tilbage efter skadespauser; for Emilies vedkommende hele otte måneder. Men nu er begge klar og favoritter mod Ikasts Sonja Pekkola og Mathias Moldt Baskjær.

I damesingle tildeler Michael Kjeldsen derimod favoritværdigheden til Ikasts 35-årige russiske spiller Olga Arkhangelskaya . Hendes spil er kendetegnet ved tunge clear og smash, som Alexandra Bøje skal finde modtræk imod.

I 1. herresingle stiller Ikast med et forholdsvis ubeskrevet blad i form af indiske Dey Subhankar. Han har meriterende sejre på cv’et, men også tabt til ikke særlig frygtindgydende modstandere. Under alle omstændigheder bliver det interessant at se inderens spillestil i kampen mod altid stabile Kasper Dinesen.

I 2. herresingle er der debut til Højbjergs mexicanske stjernefrø Ramon Garrido, der er hurtig og kvik på fødderne og er ifølge Højbjerg-sportschefen bl.a. derfor favorit mod Frederik Aalestrup.

Damedoublen Line Nørgaard og Nanna Vestergaard havde flot sæson 2015/16 og fortsætter den gode udvikling. Derfor kommer de med selvtillid og favoritværdighed til kampen mod Ikasts unge Malene Kæseler og den tidligere Højbjerg-spiller Susan Ekelund.

I herredouble stiller Højbjerg med formstærke Morten Bødskov og Mathias Bay-Smidt. De møder Mikkel Stoffersen og veteranen Sune Gavnholt, og den kamp bør Højbjerg-parret ifølge Michael Kjeldsen vinde.

Pressemeddelelse fra Højbjerg Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …