Odense spillere har tanket selvtillid inden ligakamp mod AB Aarhus

Loading

Der venter publikum i Odense Idrætshal en spændende kamp, når Odenses ligamandskab tager imod AB Aarhus i sæsonens første ligakamp. Begge trænere spår at kampen ender 3-3 og går i Golden Set, og så kan alt jo ske.

– Vi har et meget ungt hold, og planen er, at vi skal udvikle os i ligaen hen over sæsonen. Vi skal vænne os til at spille de her kampe, hvor der er pres på, siger cheftræner Lennart Engler, der har rystet posen lidt til aftenens kamp.

Det betyder, at Camilla Martens er tilbage i damesingle hvor hun møder hun unge Trine Villadsen. OBK’eren må nok spille favoritrollen i den kamp, ikke mindst pga. hjemmebanen.

I herresinglerne er Steffen Rasmussen klar i 1. herresingle, hvor Anders Antonsen er modstanderen. Det ligner en svær opgave, men Steffen har før overrasket positivt mod de allerbedste spillere. I 2. herresingle skal Odenses Patrick Bjerregaard møde Rasmus Grill Noes. Patrick kommer med en international sejr i bagagen fra Bulgarien for 14 dage siden, og må have selvtilliden i orden.

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard kommer også til den første runde i badmintonligaen med en god portion selvtillid. De vandt Grand Prix turneringen i damedouble i Aarhus denne weekend, og to OBK’ere gik igennem turneringen uden at afgive sæt undervejs. Sara og Maiken understregede hermed favoritværdigheden overfor Anne Katrine Hansen og Emilie Furbo.

Også Odenses Søren Toft Hansen må have tanket selvtillid før aftenens kamp. I semifinalen i herresingle i Grand Prix turneringen i Aarhus mødte han Skovshoveds Emil Holst, der blev sendt ud af turneringen med 21-17, 21-14. En rigtig god skalp for den ambitiøse OBK’er, der satser hårdt på en karriere på badmintonbanen. I finalen var der dog udsolgt overfor Rasmus Messerschmidt, Værløse. Men en flot 2. plads til Søren Toft i en stærkt besat turnering.

I aftenens kamp skal Søren Toft Hansen dog spille mixeddouble med Nettie Skaarenborg, og de møder rutinerede Rasmus Bonde, der har Cecilie Bjergen som makker.

I herredouble er der debut til franske Jocelyn Dechamps, der spiller sammen med Frederik Søgaard. Jocelyn har boet og trænet de senest to år i Odense, og får nu muligheden for at spille badmintonligakamp. De møder Kasper Antonsen og Oliver Babic, og som går ind til den kamp som favoritter.

Efter mandagens kamp mod Aarhus AB venter der Odense to svære udekampe. Torsdag går turen til Værløse, og den 4. oktober skal Odense på en lang tur til Vendsyssel. To opgør, hvor det kan blive svært at hente fuld gevinst.

– Vi vil ikke skrue forventningerne for højt op, og succeskriteriet må være tre point efter de tre første runder, siger Lennart Engler.

I fjerde runde kommer oprykkerne fra Ikast på besøg, og her skal der en sejr i hus mod rækkens formodentlig svageste hold, der har måtte sig farvel til et par af de bærende spillere.

Pressemeddelelse fra Odense Badminton Klub

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …