Overraskelse i damesingle til DM

Loading

Kvartfinalerne i mixeddouble og damesingle er nu spillet til DM i badminton. Det blev til et par overraskelser de i otte kampe.

Mixeddoublerne blev uden de store overraskelser da de fire seedede par i to sæt slog deres useedede modstandere. Christinna Pedersen og Joachim Fischer brugte således kun 14 minutter på at slå Amanda Madsen og Kasper Antonsen. Sara Thygesen/Anders Skaarup, Lena Grebak/Mathias Christiansen og Kamilla Rytter Juhl/Mads Kolding vandt således også deres kampe.

I damesingle blev der kæmpet flot af Natalia Koch Rohde mod topseedede Line Kjærsfeldt. Men i sidste ende kunne Kjærsfeldt tage sejren og pladsen i semifinalen. Sandra-Maria Jensen havde en hård kamp mod Julie Dawall-Jacobsen, der pressede Solrøds førstedame til det yderste med to gange 21-19.

Husk vi liveblogger fra DM: Liveblog fra DM i badminton 6. februar

I damesingle leverede Mette Poulsen og Sofie Holmboe Dahl begge en overraskelse da de i tre sæt kunne spille sig videre over henholdvis Anna Thea Madsen og Irina Andersen.

Andenseedede Anna Thea virkede ellers til at have knækket syvendeseedede Mette Poulsen i andet sæt, da hun vandt med hele 21-5, men i tredje sæt kunne Mette Poulsen i ombolde spille sig i semifinalen.

Sofie Holmboe Dahl overraskede igår med at slå den regerende Danmarksmester Mia Blichfeldt, og i dag stod den så på Irina Andersen som har flere Badmintonligakampe på CV’et. Men efter at have tabt første sæt, kæmpede hun sig tilbage og vandt de to sidste.

Resultaterne fra DM

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.