Estonian International: Dobbeltsuccessen udeblev

Loading

I dag søndag blev der spillet finaler ved Estonian International, hvor der var dansk deltagelse med i mixeddouble og damedouble. I begge kategorier deltog Amanda Madsen.

Mixeddoublefinalen stod mellem de danske 3. seedede Kasper Antonsen/Amanda Madsen og Max Weisskirchen/Eva Janssens fra Tyskland. Kampen blev styret af danskerne, der var et niveau eller to bedre end tyskerne. Derfor vandt Madsen og Antonsen med 21-16 og 21-17, og kunne således juble over en flot sejr ved Estonian International, hvor de bl.a. har slået de 1. seedede Laurent Constantin/Laura Choinet fra Frankring på deres vej til finalen.

Mødte overmagten
I damedouble skulle Amanda Madsen igen i aktion. Denne gang stod hun med sin makker Isabella Nielsen overfor de 1. seedede russere Victoria Dergunova/Olga Morozova. I første sæt var danskerne godt med, men måtte se sig slået med 21-17. I andet sæt var der klasseforskel, og her tabte danskerne med hele 21-12. Det danske par har haft en god turnering, hvor de bl.a. har slået de 2. seedede Natalya Voytsekh/Yelyzaveta Zharka fra Ukraine.

Resultater fra Estonian International

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.