Foto: @skagensavis.dk

VEB-træner: Greve-kampen sætter pilen for vores sæson

Loading

– Jeg glæder mig helt vildt til en kamp, som ser ud til at blive meget spændende. Og det er vel at mærke en kamp, som sætter pilen for vores sæson. Vinder vi, tror jeg, vi får endnu en sæson i den sjove ende. Taber vi, gælder det om komme i Top 8.

Sådan ridser VEB-træner Allan K. Nielsen situationen op inden tirsdagens hjemmekamp i Arena Nord mod Greve.

For et år siden vandt VEB 4-3 ude over Greve efter den vildeste kamp set længe i Badmintonligaens grundspil. Stillingen var 2-2, og de to sidste kampe endte begge 26-24 i tredje sæt. VEB’s Raul Must tabte første herresingle, mens Emma Wengberg/Clara Nistad vandt i damedouble. Golden Set endte også 26-24, og det var Maria Helsbøl/Jacco Arends, som sikrede VEB en sjælden udesejr i Greve.

– Det er det sjoveste, jeg har været med til som træner. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Holdene havde skiftevis matchbolde for vinde 4-2, inden det hele blev afgjort i et vildt Golden Set, hvor vi var stort bagud indtil 16-16, husker Allan K. Nielsen.

Han forudser endnu en tæt kamp tirsdag aften i Arena Nord, hvor Stena Line er kampsponsor, hvilket betyder, at der er gratis entre i Frederikshavn. Der er kampstart kl. 19.00.

– De fleste kampe er fifty-fifty. Det er egentlig kun i damesingle og herredouble, hvor der er en klar favorit. Jeg håber især, at vores to herresingler stepper op og viser, hvad de er lavet af. De manglede flere procenter i vores to første kampe i denne sæson, mener Allan K. Nielsen.

Han opfordrer publikum til at bakke VEB ekstra meget op.

– De to første runder har vist, at Badmintonligaen er meget tæt i år. Vi har også set i flere kampe, at hjemmebanefordelen betyder meget. Det håber jeg også, er tilfældet i morgen, udtaler VEB-trænere.

Pressemeddelelse Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

NY VERDENSRANGLISTE

MEN’S SINGLES Lee Zii Jia (🇲🇾) will cut the gap with Prannoy (🇮🇳) after winning …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.