Ikast og KMB skal i ligakvalifikationen

Loading

I den netop overståede weekend blev der for Danmarksserien og til og med 2. division spillet de sidste kampe i grundspillet. I mandags og tirsdags blev de sidste kampe i 1. division så spillet.

Stillingen i 1. division er nu således at Værløse 2 tager førstepladsen og Ikast andenpladsen. Det er dog sådan at Værløse 2 ikke ryger i ligakvalifikationen da man allerede er repræsenteret i Badmintonligaen. Pladsen går derfor til KMB2010, mens Værløse 2 må spille nedrykning fra 1. division. KMB har blandt andet Michael Søgaard, Mette Schjoldager og Pernille Harder på holdet, og slog faktisk Værløse 2 7-6 da de mødtes i anden runde. Ligesom det også blev til en 9-4 sejr over Ikast.

Første runde i ligakvalifikationen er den 27. januar, og første runde i nedrykningen fra 1. division er den 1. februar.

Stillingen i 1. division

For 2. divisions vedkomne er der to puljer som nu skal møde hinanden i henholdsvis op- og nedrykningspuljer. I pulje 1, også kendt som vestpuljen blev det østholdet Hvidovre der tog førstepladsen. Hvidovre tog i weekendens kamp imod AB Aarhus 2 en 7-6 sejr. Kampen var især spændende da en 8-5 sejr til AB havde givet dem førstepladsen i puljen.

Selvom Hvidovre skulle op mod ABs Badmintonligareserver blev det altså til en sejr. Med til historien skal det så også lyde at Hvidovre trods alt har et rimelig solidt hold som blandt andet inkluderer Rune Ulsing og Lene Clausen.

Ud over Hvidovre og AB Aarhus 2, er Skovsbakken og Højbjerg 2 med i oprykningsspillet fra pulje 1. De møder nu Greve 2, Skovshoved 2, Gentofte 2 og Værløse 3 i kampen om de to pladser i næste sæsons 1. division.

Kvalifikationen til 1. division

I nedrykningsspillet fra 2. division finder man blandt andet Camilla Martin og Anders Boesens Holte, der fik en femteplads i grundspillet. Taastrup Elite som har Thomas Laybourn sluttede som nummer otte og ligner dermed en nedrykker fra 2. division.

Nedrykning fra 2. division

I kvalifikationen til 2. division er der både en øst- og vestpulje. Her finder man blandt andet Vendsyssels ligareserver, samt de de mangedobbelte danske mestre fra KBK.

Kvalifikation til 2. division pulje A

Kvalifikation til 2. division pulje B

Første runde for øvrige divisioner og Danmarksserien er i weekenden 31. januar/1. februar. Og husk at kvartfinaler i Badmintonligaen er den 29. januar.

Læs også

Bare et tilfældig år – 2015 og All England

All England 2015 (og lidt om AE2013 og AE2014……og OL 2024) Lin Dan, 31 år …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.