VEB vinder 5-1 over Solrød

Loading

Fem ud af ni VEB-spillere gik på banen med skader, men alligevel vandt Vendsyssel Elite Badminton torsdag aften med 5-1 over formstærke Solrød, der kom til Frederikshavn med fire sejre på stribe.

– Det er super fantastisk, at vi vinder. Det viser bare, at de her spillere vil VEB det hele. Vi har et sammenhold uden lige. Når VEB siger, at de skal spille, så er de klar, smiler træner Casper Lund.

Raul Must fejrede sin 30 års fødselsdag med for første gang i karrieren at besejre Hans-Kristian Vittinghus. Esteren pådrog sig en skade tirsdag aften i Odense og havde det bestemt ikke godt torsdag morgen. Han sendte derfor mange roser til Rasmus Lynglund fra Skagen Sundhedsklinik, som præsterede mirakler med fødselaren.

– Jeg havde en god opvarmning, og det føltes godt, da vi begyndte at spille. Jeg var selvfølgelig bekymret i begyndelsen, men jeg havde ingen smerter, og de jeg spillede godt, og kampen var tæt, glemte jeg alt om skaden, fortæller Raul Must, som fortjent fejrede sin runde fødselsdag med en dansk øl.

Han vandt med 21/16, 21/18 i åbningskampen efter at have været bagud med 7-13 i andet sæt.

Victor Svendsen i anden herresingle, Emma Wengberg/Lasse Mølhede i mixdouble, Jacco Arends/Zvonimir Durkinjak i herredouble og Beiwen Zhang i damesingle sørgede for hjemmeholdets øvrige sejre.

VEB’s næste kamp er fredag 1. december ude mod Højbjerg.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.