Rasmus Gemke. Foto @ Annette Vollertzen

Bitburger Open: Rasmus Gemke er finaleklar sammen med to danske doublepar

Loading

Efter en mixeddoublesejr og et nederlag i herredouble blev dagens semifinaler rundet af på fornem vis med to imponerende danske sejre. Rasmus Gemke har allerede nu sikret sig sit største resultat til dato, og i morgen kan han udbygge præstationen yderligere.

Rasmus Gemke gik her til aften ind til en af sine største kampe til dato. Men den 20-årige virkede fuldstændig upåvirket, da han trådte ind på banen. Det var derimod den 14-seedede Lee Zii Jia fra Malaysia, der var nervøs og ikke kunne finde på løsninger mod det danske talent. Danskerens tempo var skyhøjt, og når han havde chancen bragede han igennem med sin hårde og højtflyvende offensiv. Han vandt således første sæt med cifrene 21-11.

I andet sæt fortsatte Rasmus Gemke de flotte takter. Mod midten af andet sæt stod det også klart, at Lee Zii Jia var ved at løbe tør for krafter, og danskeren var god til at udnytte det og flytte sin modstander rundt i hjørnerne. Danskeren afsluttede herefter sættet i sikker stil med cifrene 21-12. I morgen venter fjerdeseedede Hsu Jen Hao fra Taiwan i finalen. De to finalister har aldrig tidligere mødt hinanden.

Kim Astrup og Anders Skaarup slår stærke thailændere

Efter den flotte præstation af Rasmus Gemke gik Kim Astrup og Anders Skaarup på banen imod Bodin Isara og Nipitphon Phuangphuapet. Det er efterhånden længe siden, at danskerne har nået til weekenden ved en turnering, og dagens modstandere er et svært par at slå på deres bedste dage. Thailændernes lave rangering skyldes et væld af skader, men når de er raske og på toppen, så kan de sagtens blande sig med top ti. Derfor var det en kæmpe præstation af de to danskere, da de overvandt thailændere i to sæt med cifrene 21-19, 21-10.

I morgen møder de indonesiske Fajar Alfian og Muhammed Ardianto, som tidligere på dagen overvandt Mathias Christiansen og David Daugaard i tre sæt. Der er dermed masser af dansk badminton ved finalerne i morgen, hvor Anders Skaarup/Line Kjærsfeldt spiller anden kamp, Rasmus Gemke spiller fjerde kamp og Kim Astrup/Anders Skaarup spiller femte kamp. Finalerne sendes på TV2 SPORT fra klokken 02:00 af.

 

Læs også

Astrup og Skaarup pressede verdens nummer tre

Kim Astrup og Anders Skaarup tabte i første runde ved Indonesia Masters. Skaarup og Astrup var …

6 Kommentarer

  1. Det var nu ikke den 14 seedede han slog men 4 seedede!

  2. Jeg mener nu, at Hsu Jen Hao, der venter i finalen i morgen, er fjerdeseedet 🙂 fortsat god aften 🙂

  3. Til lykke Rasmus🇩🇰🇩🇰 håber på lykken for dig igen i morgen. 👍😀

  4. Check tournamentsoftware.com. com

  5. Nå det har jeg så lige selv gjort. Havde åbenbart fået taget fejl af lørdag og søndag så jeg undskylder min påstand 😊

  6. Gør intet 🙂 sÃ¥ ved vi, at i læser med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.