Vittinghus viste fantastisk gejst og er nu klar til kvartfinalen ved All England

Loading

Hans-Kristian Vittinghus skulle her til aften forsøge at fortsætte sit fornemme spil fra i går, da han i sin 2. rundekamp var oppe imod B. Rai Praneeth fra Indien, som i går slog selveste Lee Chong Wei.

Starten af kampen var tæt, hvor det bølgede frem og tilbage. Praneeth var foran med 11-9 ved opholdet i 1. sæt. Efter opholdet gik HK helt i stå og tabte hele 10 point i træk. Det resulterede i et tabt 1. sæt til HK på 21-12.

I starten af 2. sæt kom HK langt bedre med og pressede Praneeth, og spillede sig på 11-8 op til opholdet. Det var tydeligt en langt mere tændt Vittinghus her i 2. sæt, som efter opholdet ingen nervøse træk viste, og han tog sikkert sættet 21-12.

Læs også: Hans-Kristian Vittinghus inden All England: Jeg skal have de hurtige sko på

I tredje sæt fik Vittinghus den værst tænkelige start og kom hurtigt bagud 3-10. Herefter var det en forvandlet HK som spillede med stor tålmodighed, variation og der var samtidig begyndt at vise sig træthedstegn hos Inderen. De næste otte dueller går HK’s vej, og så er han pludselig foran ved opholdet. 11-10.

Til slut var Hans-Kristian Vittinghus bare stærkest og fik efter mere end en times herrefight afgjort kampen til sin fordel. I de helt afgørende dueller var danskeren imponerende stærk og havde kæmpegejst, og han vandt det tredje sæt med cifrene 21-16.

En fantastisk sejr for Hans-Kristian Vittinghus som dermed er klar til kvartfinalen i morgen mod tyske Marc Zweibler, som danskeren ikke har tabt til siden 2013.

All England 2016

Læs også

VEB bruger ufine kneb: Får Vittinghus’ mormor til at servere lever

Der er Badmintonliga-brag i Skælskør tirsdag aften, hvor TSS tager imod VEB fra Vendsyssel. Der …

2 Kommentarer

  1. Tillykke HK det fortjener du (-:))