17-årig badmintonspiller kan blive Årets Holdkammerat

Loading

Tilbage til den 30. september skrev vi om en af priserne, der bliver uddelt ved sportsgallashowet SPORT 2015, der afholdes i Boxen i Herning lørdag den 9. januar 2016. Her kunne man indstille en holdkammerat til at blive Årets Holdkammerat og vinder af Fidusbamsen.

Badminton Danmark meddeler i dag på deres hjemmeside, at feltet af kandidater er nede på 10 personer nu, hvoraf den ene er badmintonspiller. Af disse 10 skal feltet skæres yderligere ned til tre personer, som altså har chancen for at vinde prisen og de 100.000 kr., der følger med til en sportsrejse for vinderens hold.

Den nominerede badmintonspiller er Tristan Enkebølle Nielsen på 17 år fra Holte Badmintonklub. Det er klubbens formand Carsten Loesch, der har indstillet Tristan til prisen, fordi han:

– Altid går forrest til træning, og arbejder benhårdt til inspiration for de andre spillere. Dette får de andre i fællesskabet til at yde deres bedste, og udvikle sig hurtigere.
– Er en meget talentfuld spiller, der brænder for badminton og for klubben.
– Med et smil på læben, en sjov bemærkning og masser af overskud, spreder godt humør til både træning og holdkampe.
– Er til at regne med, når klubben har brug for en hjælpende hånd til at tælle kampe, sælge lodsedler, være hjælpetræner etc.
– Tit tager ud til badmintonturneringer, som han ikke selv deltager i, for at coache de yngre ungdomsspillere. Dette er noget børnene sætter stor pris på.
– Er en super god ven for sine jævnaldrende, og et forbillede for de yngre spillere, som han ofte agerer “legeonkel” for.
– Allerede nu er en vigtig spiller i seniorafdelingen, selvom han kun lige er fyldt 17 år, og formelt er ungdomsspiller.
– Er en helt usædvanlig ung mand som vi spillere, trænere og ledere i klubben er utroligt glade for at være klubkammerat med.

Tristan blev nomineret efter en afstemning blandt ungdomsspillerne i klubben, hvor han nyder stor opbakning i både ungdoms- og seniorafdelingen. Det var derfor en enig klub, som i sin tid indstillede Tristan til prisen.

De øvrige nominerede til titlen som Årets Holdkammerat er:

Ami Williamson, Just Dance Studios (Dansk Sportdanser Forbund)
Andreas Ingvordsen, Dragsholm Svømmeklub (Dansk Svømmeunion)
Emma Christensen, Herning GF Atletik & Motion (Dansk Atletik Forbund)
Line Tækker Tarbensen, Esbjerg Bordtennisklub (Dansk Bordtennis Union)
Judith Bashige, Maribo Boldklub (Dansk Boldspil Union)
Marlene Schach Pedersen, Br66 Langeskov (Dansk Håndbold Forbund)
Mikkel Larsen, Vojens Speedwayklub (Dansk Motor Union)
Natascha Johansen Heien, Rebild Håndbold (Dansk Håndbold Forbund)
Noah El Ouaamari, Nivå-Kokkedal Fodboldklub (Dansk Boldspil Union)

De tre finalister ved nomineringen bliver inviteret med til SPORT 2015 sammen med deres hold. Showet vises traditionen tro på DR 1. Billetter kan købes på www.mch.dk.

Kilde: Badminton Danmark, DIF

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …