Intet danskeropgør i semifinalen

Det blev ikke til endnu et danskeropgør i herredouble til Japan Open, da Kim Astrup og Anders Skaarup desværre tabte til Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo efter to tætte sæt.

Af de to sæt var andet det klart bedste for danskerne, da de i første sæt var bagud med undtagelse af ved 1-0. De fik dog lavet en fin slutspurt, hvor de fra at være bagud 20-14 kom helt frem til 20-19, men comeback’et udeblev og første sæt gik således til Gideon og Sukamuljo.

Andet sæt var som skrevet bedre, og her var det også Astrup og Skaarup som var først til 11 ved opholdet, 11-9. Det var også Astrup og Skaarup der var først til 20, men med fire point i streg overhalede indoneserne Astrup og Skaarup til slutcifrene 22-20.

Dermed blev kvartfinalen endestationen for Astrup og Skaarup. Gideon og Sukamuljo møder i semifinalen Mathias Boe og Carsten Mogensen.

Resultaterne fra Japa Open

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

5 Kommentarer

  1. Spændende kamp- ærgeligt! Servefejl ved matchbold?

  2. Mega øv. De havde 2 matchbolde i andet sæt, og det smed de væk. Okay, fulgte med på visual livescore, så kunne ikke se hvordan det gik galt, men op på hesten igen drenge, en meget tæt kamp

  3. Kom igen drenge✌️️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.