Viktor Axelsen. Foto @ Djarum Badminton

Japan Open: Axelsen finaleklar efter flot sejr over verdensetter

Loading

Viktor Axelsen sejrede efter en flot kamp i semifinalen ved Japan Open.

Det var verdens nummer et og to, der i dag krydsede klinger i et brag af en semifinale. Verdensmesteren Axelsen er nummer to, mens Son Wan Ho altså er en plads over ham. Når man kigger på de indbyrdes opgør er det også helt tæt, idet koreaneren fører 5-4. Det, at Axelsen er så formstærk og at han har vundet deres seneste opgør ved sæsonfinalerne, gør dog, at han ikke helt kan frasige sig favoritværdigheden. Og han havde endda en ekstra motivation, da sejren kunne give ham førstepladsen på verdensranglisten for første gang.

I første sæt startede Axelsen som lyn og torden og kom hurtigt foran 4-0. Derefter blev det dog mere lige, og Ho fik reduceret til 4-6. Herfra tog koreaneren hele seks point i træk. Den danske verdensmester kom imidlertid flot tilbage og fik udlignet til 12-12. Derfra bragte Axelsen sig i front med 16-15, før han tog de sidste fem afgørende point i træk.

I andet sæt kom han også bedst ud og bragte sig i front med 4-2. Han fortsatte det gode spil og kom i spidsen med 8-7. Danskerens hurtige tempo var også med til at sørge for en føring på 11-8 ved opholdet. Foran var han også efter opholdet, her med 15-12. Her var det specielt det skarpe netspil, der var medvirkende til den flotte føring. Og han hold fast i denne ved at bringe sig i front med 17-15. Derfra kørte han kampen hjem i sikker stil og vandt med 21-16.

Senere spiller Mathias Boe og Carsten Mogensen deres semifinale.

Resultater fra Japan Open

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

3 Kommentarer

  1. Stort tillykke med sejren i dag. Held og lykke i morgen. Vi tror på dig. Pøj pøj.

  2. Mads Conrads mormor ønsker tillykke i dag og stort ønske for i morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.