Kommer Mathias Boe og Carsten Mogensen til at blokere vejen videre til semifinalerne endnu engang?

Hongkong Open: Bliver fjerde gang lykkens gang for Kolding og Conrad?

Loading

I denne uge risikerer Mads Kolding og Mads Conrad at møde deres landsmænd Mathias Boe og Carsten Mogensen i en Superseries-kvartfinale for fjerde gang i 2017. Indtil videre har sidstnævnte vundet hver gang og tre gange afholdt Mads Kolding og Mads Conrad fra at nå til weekendens kampe.

Mads Conrad og Mads Kolding har nået kvartfinalerne ved tre af årets store Superseries-turneringer, Korea Open, Japan Open og China Open. Undervejs har den danske double vundet mange flotte kampe, men i alle tre turneringer har landsmændene Mathias Boe og Carsten Mogensen stoppet dem i kvartfinalen. Mads Conrad og Mads Kolding har et enormt højt topniveau, og under dette års All England viste de især, at de hørte til blandt verdens aller bedste.

Til trods for det høje niveau har danskerne haft problemer med svingende perioder, som har været med begrænse dem. Men for tiden ser de skarpe ud. De møder imidlertid deres rutinerede landsmænd gang på gang – et par som kender Mads Kolding og Mads Conrad ud og ind. Dog var deres sidste kvartfinaleopgør under China Open en uhyggelig tæt affære, som de tabte med cifrene 23-21, 21-23, 19-21. Det kan desuden nævnes, at Mads Conrad og Mads Kolding også blevet slået ud af en dansk par ved Denmark Open – denne gang af Kasper Antonsen og Niclas Nøhr.

Sidste gang Mads Kolding og Mads Conrad vandt over OL-sølvvindere fra 2012 var i kvartfinalen ved French Open i 2015. I øjeblikket fører Mathias Boe og Carsten Mogensen otte-to i indbyrdes opgør. Men der skal stadig spilles et par kampe ved Hongkong Open, før danskere kan mødes i deres fjerde kvartfinale i 2017. I første runde møder Mads Conrad og Mads Kolding et thailandsk par, der ligger nummer 25 i verden, mens Mathias Boe og Carsten Mogensen møder et par fra Taiwan, der ligger nummer 20 i verden. Men Danmark har mange andre spillere med til Hongkong.

Oversigt over herredoublerækken ved Hongkong Open 2017

Viktor Axelsen kan allerede møde Chen Long i semifinalen

Viktor Axelsen er førsteseedet i herresinglerækken. Den nykårede verdensmester skal kæmpe om en plads i semifinalen med spillere som Hu Yun, Chou Tien Chen, Brice Leverdez og Anders Antonsen. I semifinalen venter Chen Long sandsynligvis, såfremt han fortsætter spillet fra sidste uge. Hans-Kristian Vittinghus ligger i den anden halvdel sammen med Lee Chong Wei, Son Wan Ho og Lin Dan. Han møder sjetteseedede Shi Yuqi i første runde.

I damedoublerækken må vi håbe, at Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er i stand til at gennemføre turneringen. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen er også med i hvoedturneringen, men de skal møde et meget stærkt par fra Japan, Yuki Fukushima og Sayaka Hirota, der vandt sølv ved VM i Glasgow. I damesingle stiller både Line Kjærsfeldt og Mette Poulsen op i hovedturneringen. Line Kjærsfeldt møder den altid løbestærke Sung Ji Hyun fra Sydkorea.

I mixeddoublerækken er der dømt europæisk opgør i første runde, hvor Mathias Christiansen og Christinna Pedersen møder det engelske ægtepar Chris Adcock og Gabrielle Adcock. Herren er kendt for sine akrobatiske evner, mens hustruen har usædvanligt svært ved at serve kort. Det er et stærkt par. Men især Christinna Pedersen har stor erfaring med de tredjeseedede englændere. Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt samt Niclas Nøhr og Sara Thygesen skal foresøge at spille sig igennem kvalifikationen.

Oversigt over danskernes kampe ved Hongkong Open 2017

 

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.