Søren Toft Hansen

Intro til Søren Toft Hansens badmintonblog: Fem skarpe om mig

Loading

Velkommen til min blog. Mit navn er Søren Toft Hansen, og jeg er 24 år. Jeg er i bosiddende i Aalborg, hvor jeg spiller for ABC Aalborg lige nu.

Mine tidligere klubber er Nyborg badmintonklub, Svendborg badmintonklub og Odense badmintonklub. Jeg har tidligere vundet Jamaica International i herresingle og Bulgarian Open med Mathias Thyrri.

Hvad er din største sejr i karrieren?
– Min største karrieresejr må nok være Jamaica International i 2017 og Brasilien International i 2013.

Hvem er dit store badmintonidol, og hvorfor?
– Mit store idol er Lin Dan, da jeg selv er venstrehåndet. Derudover synes jeg, at han besidder alle facetter af spillet, og han er fornøjelse at se på, når han først folder sig ud.

Hvilken turnering er din yndlingsturnering, og hvorfor?
– Min yndlingsturnering er Iceland International, da det er et rigtig flot land, og så synes jeg, at alle folk er meget høflige og venlige. Jeg føler mig altid velkommen, når jeg kommer derop. Der er godt styr på tingene, og det er en fin hal at spille i. Hele setuppet er rigtig godt, og det er vigtigt for mig.

Hvor ser du dig selv badmintonmæssigt om fem år?
– Der kan ske meget på fem år, men min målsætning er, at jeg befinder mig i top 50, men også gerne højere. Det kommer også lidt an på min udvikling, om jeg går i stå eller fortsætter min udvikling, men jeg er klar til at arbejde hårdt for det.

Hvilke sponsorer har du?
– Jeg har været så heldig at få en sponsoraftale med Kosmos Technology, som ligger i Aalborg, der har hjulpet mig rigtig meget økonomisk. Derudover har jeg en aftale med Ketcher-Sport, hvor min træner også er tilknyttet. Det er dejligt at have en træner og en sponsor som er tæt på én hele tiden. Til sidst har jeg Uggerly Installation, som også hjælper mig økonomisk.

Læs også

Søren Toft Hansens badmintonblog: Jeg blev hentet i en skudsikker panserbus i Jamaica

Jeg vil i mit første blogindlæg tage udgangspunkt i en meget speciel og mærkværdig oplevelse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.