Sofie Holmboe Dahl var en af dem, der måtte lade livet ved US Open. Foto: @ Rico Dahl Hansen

De unge danske damesingler er ude af US Open

Loading

De to unge danske damesingler Natalia Koch Rohde og Sofie Holmboe Dahl er ude af US Open. Efter flotte sejre i ottendedelsfinalerne klarede de nemlig ikke skærene i kvartfinalerne.

I ottendedelsfinalen besejrede Sofie Holmboe Dahl på flotteste vis den fjerdeseedede Linda Zetchiri fra Bulgarien i to sæt. Den bulgarske spiller ligger omkring 30 pladser højere på verdensranglisten end Dahl, så det var en flot skalp til den unge dansker. Og hun var da også meget tilfreds efter den flotte præstation:

– Jeg er rigtig glad for resultat i går. Det var en ret taktisk kamp, da vi spiller i en stor hal med en hel del sidevind. Det havde jeg svært ved at tackle i første runde, men var meget bevidst om det i går, hvilke gav pote, sagde Sofie Holmboe Dahl til BadmintonBladet.

I kvartfinalen ventede canadiske Michelle Li. De to ligger side om side på verdensranglisten, så der var lagt op til en tæt kamp. Dette var dog ikke til at se i første sæt, hvor danskeren blev kørt over, da hun kun formåede at få syv point. I andet sæt kom hun bedre med, men endte med at tabe med 14-21.

Koch Rode i flot sejr og forventet nederlag

Natalia Koch Rohde stod i ottendedelsfinalen over for inderen Ritupama Das, som hun via en flot sejr sikrede sig at have en positiv indbyrdes statistik mod. Hun var også selv glad for den fine sejr:

– Jeg er meget tilfreds med min indsats på banen i går. Hallen er svær at spille i, da der er en del vind. Men jeg formåede at finde løsningerne og bevare roen, sagde Natalia Koch Rohde til BadmintonBladet.

I kvartfinalen var hun oppe mod verdens nummer 17, japanske Aya Ohori. Og det blev fra start af en meget svær kamp for danskeren. Således tabte hun første sæt med de relativt klare cifre 15-21. Og i andet sæt blev det ikke meget bedre, hvorfor danskeren måtte gå fra banen som taber efter et nederlag på 13-21.

Dermed er der ikke flere danskere tilbage ved US Open.

Resultater fra US Open

Læs også

Natalia Koch Rohde ude af Dutch Open

Natalia Koch Rohde var den sidste dansker tilbage i Holland. Og semifinalen blev desværre endestationen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.