ISI Superlejr kører på fulde drøn

Loading

Som traditionen byder er årets ISI Superlejr i gang igen i år i ugerne 31 og 32, og endnu engang kunne man allerede tidligt i foråret tænde de røde lamper og melde totalt udsolgt. Så det er en flok tændte og motiverede U15-17 spillere, der i denne uge er tjekket ind på Idrætsefterskolen Ikast (ISI), til en fantastisk uge med masser af badmintontræning med høj kvalitet, sjov og hygge med gode venner og fede oplevelser på omkring skolen og alle deres faciliteter.

Skolen danner den perfekte ramme for en fantastisk lejr med dens eminente faciliteter og erfaring i at arbejde med unge ambitiøse idrætsudøvere. Spillernes forplejning er i absolut topklasse, og de får samtidig under opholdet lov til at snuse lidt til, hvordan det er at være elev på ISI, da de også indkvarteres på værelserne på skolen.

På ISI Superlejr er der i år også deltagere fra England, Tyskland og Belgien – så de mange danske spillere stifter også nye bekendtskaber på tværs af landegrænser, hvilket er både spændende og lærerigt for alle.

Isi superlejr

Spillerne har nu været i gang i et par døgn og der bliver arbejdet koncentreret og engageret til alle træningspas. Der er allerede blevet arbejdet med en del forskellige elementer – bl.a. har den tidligere topspiller Line Kruse kørt nogle træningspas, hvor spillerne har arbejdet med doubletaktik under hendes meget kyndige og erfarne vejledning. Noget der virkelig har rykket noget for mange af deltagerne. Desuden har der været både temposkift, single defensiv og mange andre relevante temaer på programmet, og de kommende pas kommer til at lægge yderligere lag på.

Spillerne har desuden fået lov at mærke sig selv under træningspas med spinning, cirkeltræning og crossfit. Så der bliver virkelig givet gas i Ikast. De mange trænere på lejren gør et stort arbejde ud af at inspirere og give spillerne noget med, hvilket tydeligt mærkes.

Efter en tur i svømmehallen i går aftes, venter i der i aften et lidt mere afslappende indhold i form af en tur i biografen. Men i morgen er vi klar igen til at klø på – og vi glæder os.

Læs også

Ligakval: De 4 hold til 2. runde

Det er allerede nu ved at være tid til anden runde af ligakvalifikationen. Mandag d. …