Den nye sæson byder på ny struktur i Højbjerg Badminton Klub

Højbjerg Badminton Klub: Første sæson med ny struktur

Loading

Højbjerg Badminton Klub fortæller i en pressemeddelelse, at sæsonen 2015/16 bliver en sæson med en anden struktur i klubben end hidtil. Sidste sæson var udfordrende, og det lykkedes lige akkurat ligaholdet at blive i Badmintonligaen, efter at have været igennem nedrykningsspil.

Med ansættelsen af Michael Kjeldsen som sportschef sikres en rød tråd i klubben. Michael Kjeldsen har træneransvaret for både ungdom og senior og skal derudover også forsøge at tiltrække nye sponsorer, så Højbjergs langsigtede visioner kan finansieres.

På damesiden har Michelle Chan forladt klubben, mens Cecilie Sentow og Emilie Juul Møller er kommet til. Hos herrerne er Kasper Dinesen returneret efter et par sæsoner i Aarhus AB, og Mathias Mundbjerg er også kommet til klubben.

Målsætningen
Målsætningen for den nye sæson er at blive i Badmintonligaen. Michael Kjeldsen erkender, at man ikke har den stærkeste trup i ligaen og udtaler, at målsætningen om at blive oppe lige såvel kan ske via en 8.-plads i grundspillet eller ved ligakvalifikation.

– Det kan godt komme til at handle om at kunne tage nogle tæsk med rank ryg, siger Michael Kjeldsen.

Højbjerg ønsker at ændre dette ved at udvikle både ungdomsspillerne og seniorspillerne samt ved at tiltrække dygtige spillere udefra.

Sportschefen er optimistisk omkring Højbjerg Badminton Klubs fremtid og siger, at Højbjerg skal vinde hold-DM om fem år.

Pressemeddelelsen kan læses i sin fulde længde på Højbjerg Badminton Klubs hjemmeside her.

Læs også

Vendsyssel løb med bronzen på hjemmebane

I et noget mere spændende opgør end gårsdagens Guldmatch viste hjemmeholdet Vendsyssel ingen nåde, og …