Victor Svendsen. Foto @ Annette Vollertzen

Spænding til det sidste da Ikast tog et stort skridt mod Badmintonligaen

Loading

Ikast tog her til aften et stort skridt mod Badmintonligaen, da de mødte AB Aarhus.

3-0 til Ikast
Kampen startede fantastisk for Ikast der hentede sejr i de tre første kampe. Første sejr blev sikret i damesingle hvor Olga Golovanova i to sæt slog, den tidligere Ikast spiller, Trine Villadsen. Victor Svendsen, som efter sæsonen skifter til Vendsyssel, gjorde det så til 2-0 med i sejr over Rasmus Grill Noes.

Lidt tid efter var det så Frederik Aalestrups tur til at vinde, og i tre sæt gav han Ikast førringen 3-0. Aalesttrup sikrede således Ikast et point i kampen.

Comeback
AB kom først på tavlen i herredouble, hvor Oliver Babic og Kasper Antonsen i to sæt slog Sune Gavnholt og Mads Emil Kristensen. Mixeddouble blev også vundet af AB, og comeback’et blev fuldendt da damedoublen i også blev vundet. Dermed skulle der et Golden Set til at afgøre opgøret.

Her blev der valgt damedouble, og AB som havde vundet i den ordinære kamp, holdte fast i deres konstellation. Ikast skiftede dog Karoline Synnestvedt ud med damesinglen Olga Golovanova, og det skulle vise sig at være et fremragende valgt. Tarasova og Golovanova vandt nemlig 21-19, og sikrede dermed Ikast to point.

Med de to point rykker Ikast således forbi Gentofte på andenpladsen, og kan med en sejr i sidste runde selv afgøre om de skal spille Badmintonliga næste sæson eller ej.

Sidste runde af Ligakvalifikationen spilles d. 19. april, hvor Gentofte tager imod AB og KMB tager i mod Ikast.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …