Stoffersen og Thyrri leverer stort resultat i Tyrkiet

Loading

Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen vandt en imponerende sejr i kvartfinalen ved Turkey International.  

Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen, der er useedede, var oppe mod det andenseedede par Pawel Pradzinski og Jan Rudzinski fra Polen. Danskerne lagde godt ud og kom foran 4-2. Kort tid efter var de også i front med 8-4. Og derfra øgede de kun, hvorfor de førte 11-5 ved opholdet. Efter dette holdt Stoffersen og Thyrri fast i en fornuftig føring, som nu lød på 13-9. 16-11 blev det også, før de lukkede sættet med de sikre cifre 21-16.

I andet sæt kom de indledningsvis bagud 1-3. Dette fik de dog hurtigt rettet op på med fire point i træk, hvilket ledte til en 5-3-føring. 11-6 om de også foran. Og efter opholdet  kørte de kampen hjem i sikker stil. Først kom de nemlig i spidsen med 15-9, og derfra blev sættet lukket med de komfortable cifre 21-11.

Der var også andre danskere i aktion i kvartfinalerne. Begge de højt seedede mixeddoublepar tabte dog skuffende deres kampe til useedede modstandere. Pernille Bundgaard og Sofie Zacho led også et nederlag mod et russisk par. Dermed er Thyrri og Stoffersen det eneste tilbageværende danske par ved Turkey International.

Senere spilles semifinalerne.

Resultater fra Turkey International.

 

Læs også

Stoffersen og Thyrri henter endnu en imponerende sejr i Tyrkiet

Mathias Thyrri og Mikkel Stoffersen er finaleklar ved Turkey International. Useedede Mathias Thyrri og Mikkel …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.