Mikkel Enghøj tabte sin kamp i dag.

Danmark har været i kamp ved U-VM

Loading

Efter ankomst til Peru meget tidligt i morges lokal tid var de danske U-landsholdspillere klar til kamp kl. 12 i Lima (kl. 18 dansk tid). Modstanderen i første holdkamp var Venezuela, og det var en meget ulige kamp.

Venezuela stillede med blot tre spillere til dagens holdkamp. Ivan Elyouri Perozo spillede to kampe, herresingle og herredouble, mens Joiser Calanche dannede par med ham i doublen, og Tiffany Sánchez spillede damesingle. Det betød, at Venezuela ikke stillede med nogen i damedouble og mixdouble, og Danmark vandt derfor disse to kampe på walkover.

Rasmus Kjær Pedersen og Jesper Toft var første danskere i aktion, da de spillede herredoublen. Det venezuelanske par kom faktisk bedst fra start og førte hele vejen op til 10-7. Herfra satte Rasmus og Jesper sig dog på kampen, og fra 7-10 tog de seks point i streg, og så var de ikke bagud mere i den kamp. Sejren lød på 21-16 21-17, og Danmark var nu foran med 3-0.

Under en times spil samlet
I de to næste kampe var nærmest en ensrettet motorvej. Julie Duwall Jakobsen i damesingle og Mikkel Enghøj i herresingle gav kun 27 point væk tilsammen.

På blot et kvarter vandt Julie sin kamp over Tiffany Sánchez med 21-7 21-4, mens Mikkel brugte tre minutter mere på at vinde over Ivan Elyouri Perozo med 21-9 21-7. Ingen af de to danskere var på noget tidspunkt bagud i deres respektive kampe.

Alt i alt var det danske hold kun på banen i 56 minutter. Det må være noget nær den korteste holdkamp nogensinde – men ret skal være ret, der blev selvfølgelig også kun spillet tre kampe.

De unge danske badmintonstjerner kan nu holde nogle timers pause inden næste holdkamp ved U-VM, som er mod Australien i aften klokken 23 dansk tid. Australien er i skrivende stund bagud med 0-1 i deres kamp mod naboerne fra New Zealand.

Du kan følge med i resultaterne fra U-VM her.

Læs også

Frederik Søgaard blog: Det var en ubeskrivelig følelse

Frederik Søgaard beskriver i sit blogindlæg her sine oplevelser under UVM. D. 4/11 gik turen afsted mod …