Kedelig aflysning af stort arrangement på Bornholm

Loading

Lars Christiansen skriver:

“Så skete det som ikke måtte ske…

Vi har i DGI Badminton Bornholm arbejdet i lang tid med sponsorer og fondansøgninger for at få et Badminton Opvisnings Event op at stå i denne triste tid. 

Alt var på plads med et par lokale stjerner, bornholmerne Rasmus Messerschmidt og Mathias Christiansen. 

Som udgangspunkt for god PR for sporten på øen.”

Pressemeddelelse fra DGI Bornholms Badmintonudvalg

DGI Bornholms Badmintonudvalg har de sidste mange måneder haft planlagt et storslået opvisningsevent den 19. december i Rønne Hallen. 6 landsholdsspillere – Kim Astrup, Anders Skaarup Rasmussen, Niclas Nøhr, Mathias Christiansen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Jan Ø Jørgensen var inviteret inklusiv Jim Laugesen fra TV2 Sporten.

I dag, tirsdag d.8.december, modtog DGI Bornholms badmintonudvalg besked fra idrættens hus i Brøndby. Her på elitecentret træner badmintonlandsholdsspillerne til daglig. Beskeden var, at man grundet Covid smitte i forbundet samt de nye restriktioner i og især omkring hovedstadsområdet, havde besluttet, at man ikke turde risikere ikke at kunne deltage i kvalifikationsturneringerne til OL, der indledes i Thailand i næste måned. 

Vores gæster turde ikke at risikere hverken at komme med en evt. smitte til Bornholm, lige såvel som at man heller ikke ønskede at risikere at tage en eventuel smitte med hjem til elitecentret i Brøndby. Det er rent ud sagt for sårbart som sagerne i DK står lige nu og her.

Spillerne beklagede på det kraftigste, men lovede samtidig at det ikke var en aflysning med derimod en udsættelse af arrangementet. De ville sætte alle sejl til for at komme til Bornholm, bare på et andet tidspunkt i 2021.

Så det er med stor beklagelse, at vi i udvalget må meddele at vores store opvisningsevent desværre ikke lader sig gøre på nuværende tidspunkt. Vi håber på at kunne gennemføre dette fantastiske arrangement i 2021 i stedet for.

Tak til de mange mennesker som allerede har været inde over arrangementet. Tak til sponsorer med hvis hjælp dette storslåede event rent faktisk har kunne etableres på Bornholmsk grund. Tak de mange frivillige som har stået klar til at gøre dagen til noget særligt. I er ingenlunde glemt!

DGI Bornholms Badmintonudvalg. 

Læs også

EM • Finaler

Antonsen viser sine taktiske evner i dag. Toma Popov spiller sig til OL! AA vinder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.