Langhøj sigter mod Badmintonligaen

Loading

Den første kamp i 1. division er allerede spillet, og her blev det til en 8-5 sejr til Skovshoved. De resterende tre kampe spilles i aften, og her spiller ambitiøse Langhøj mod Lillerød.

Begge hold er oprykker i denne sæson, men skal man tro Langhøjs træner Jørgen Søvndal, er det ingen hindring for det ambitiøse mandskab, hvor det står klart at målet for sæsonen, er oprykning til Danmarks bedste række Badmintonligaen.

– Vi skal bare i ligaen, og det er sådan, det er. Jeg har stadig den dybeste respekt for dem, vi møder. Det handler om en kamp ad gangen, og vi har 13 kampe i hver kamp. Det gælder om at være der fra første fjerbold, og vi skal være ydmyge over for vores modstandere og arbejde hårdt. Så er vi gode nok til at spille i ligaen, men vi skal ikke kigge for langt frem, fortæller Jørgen Søvndal til Dagbladet Holstebro-Struer.

Langhøj har til sæsonen tilknyttet blandt andet Christian Lind Thomsen og Rasmus Bonde, til et allerede slagkraftigt mandskab.

Kampen i aften spilles kl. 19.00 i Lillerød. De to andre kampe i første runde er Ikast mod Værløse 2, og KMB 2010 mod Triton Aalborg. Næste runde i 1. division spilles mellem d. 23. og 25. oktober.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer

Læs også

KMB2010 til tops i 1. division

Anden runde af 1. division blev spillet her henover weekenden, og det kastede flere spændende …

5 Kommentarer

  1. Marc Storm Andersen kunne være sjovt at debattere med den person igen, som mente de aldrig blev et købehold og at det var egne talenter som skulle bringe dem til tops i dansk badminton 😉

  2. Haha, ja der var i ikke helt enige dengang 😂

  3. Kan der vidst ikke herske tvivl om

  4. Men her til aften mødte de et ambitiøst Lillerød, som i en åbningsgyser vandt 7-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.