Kjærsfeldt, Thygesen og Nøhr opgradere medaljerne

Loading

Der blev lige opgradet på to medaljer til European Games, efter at Line Kjærsfeldt og Sara Thygesen/Niclas Nøhr i flotteste stil vandt deres semifinaler.

Dansk badminton har allerede sikret DIFs målsætning om fem medaljer til European Games, og igår sikrede Carsten Mogensen og Mathias Boe at en af disse medaljer bliver minimum sølv. I dag var det så Line Kjærsfeldt og Sara Thygesen/Niclas Nøhrs tid til at sikre minimum sølv.

Line var oppe mod Petya Nedelcheva, og med 21-18 og 21-14 bookede hun sin plads i finalen. Her skal hun møde Lianne Tan fra Belgien.

Sara Thygesen og Niclas Nøhre fik en dårlig start da de tabte første sæt 21-17. Men så kom der andre boller på suppen, og med 21-10 hentede de andet sæt. Så skulle der et tredje sæt til, og her blev der sejret med 21-15.

– Vi får ikke helt lukket ned for det de kan i første sæt. I andet kommer vi rigtig godt fra start og kommer længere frem på banen hvor vi er dominerende. I tredje sæt ændrer de lidt, og trykker lidt mere, men til sidst får vi rykket frem på banen og får angrebet godt og kæmper rigtig meget, fortæller Sara Thygesen til BadmintonBladet.

Emil Holst spiller lige nu mod Dieter Domke om en plads i herresinglefinalen, og senere idag spiller Mathias Boe og Carsten Mogensen finale i herredouble.

Resultaterne fra European Games

Læs også

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.