Jens Buck-Jensen blev hædret med Badminton Danmarks æresemblem. Foto @ Mads Hussing/Allerød Nyt

Lillerød-kæmpen Jens Buck blev hædret ved 75 års jubilæum

Loading

En af Lillerød Badmintonklubs bærende, frivillige kræfter gennem en menneskealder, Jens Buck-Jensen, blev i forbindelse med LBs 75 års jubilæum gjort til æresmedlem af Badminton Danmark.

Det var René Toft, formand for Badminton Danmark, der holdt tale i lørdags  og overrakte Jens Buck æresemblemet.

– Du er en af dem, der gør en stor forskel, sagde René Toft i følge sn.dk, og det kan bekræftes af mange af de spillere og forældre, der har haft deres gang i den nordsjællandske klub siden 1988.

Jens Buck kommer dermed i selskab med blandt andre Erland Kops, Olaf Fangel, Peter Locht, Jens Dall, Søren Espersen, Klavs Andreassen, Preben Nøies og René Toft selv. Se hele listen med modtagere af ærestegn.

– Det er en fantastisk oplevelse. Den havde jeg ikke set komme. Det er virkelig en overraskelse, sagde en meget glad Jens Buck-Jensen til Allerød Nyt.

Siden VM i 1991 i Brøndby har Jens Buck også taget sig godt af det indonesiske landshold, når der har været VM i Danmark. Det har kastet mange gode relationer af sig, og han har været ude og besøge deres træningscenter.

Stort og fortjent tillykke med ærestegnet, Jens Buck.

Læs og se mere: sn.dk og Allerød Nyt

Læs også

Badminton Danmark svinger sablen: U13-landsholdet nedlægges

Badminton Danmark ændrer strukturen omkring ungdomslandsholdene, hvilket blandt andet betyder, at U13-landsholdet snart er en …

2 Kommentarer

  1. Rigtig stort tilykke Jens Buck-jensen det er dig velfortjent 👍😃😉🌞