Stortalent skifter til Lillerød

Loading

Lillerød Badmintonklub har til den kommende sæson fået tilgang af endnu en markant spillerprofil.

Det er i skikkelse af det kun 18-årige stortalent Sofie Nielsen, der trods sin unge alder allerede har fået status som elite/mesterrækkespiller i seniorrækken.

Sofie Nielsen har i indeværende sæson været fast spiller på Greves liga reservehold i dame- og mixeddouble og deltaget i flere åbne senior M-rækketurneringer med flotte resultater, heriblandt to 1. pladser og en 2. plads i damedouble og en 2. og 3. plads i mixeddouble.

Ved de danske ungdomsmesterskaber for nylig vandt Sofie Nielsen sølv i mixeddouble og bronze i dame double.

På den danske seniorrangliste er hun aktuelt nr. 59 i damedouble og 33 i mixeddouble, men det varer ikke mange år, før hun med sit store potentiale vil være at finde i top 10.

Om sin kommende nye spiller siger cheftræner Tine Baun:
– Vi er utroligt glade for at kunne byde Sofie velkommen i LB. Sofies professionelle tilgang til både træning og kamp passer perfekt ind i vores miljø, og jeg synes, at vi kan tilbyde Sofie optimale betingelser for at udvikle sig yderligere.

Selv siger Sofie Nielsen om sit forestående klubskifte:

– Jeg har valgt at skifte til LB, fordi jeg trængte til nye udfordringer for at blive en bedre badmintonspiller. Jeg ved, at der i Lillerød er både spillere og trænere, som er villige til at hjælpe mig på vej i den retning. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Tine Baun og de to rutinerede doublespillere Ann Nielsen og Sara Runesten. Jeg tror og ved, jeg kan lære en hel masse af dem, herunder håndtering af svære og tætte kampe, udvidelse af mit spil og taktiske overvejelser.

Også LB’s gode sociale miljø har haft indflydelse på Sofie Nielsens beslutning. Hertil siger hun:

– Jeg vægter det sociale miljø rigtigt højt, og det må man sige, Lillerød har. Det er en vigtig brik i min udvikling for at blive en komplet badmintonspiller. Og her kan jeg bidrage med mit gode humør. Så alt i alt ser jeg meget frem til den kommende sæson i LB’s blå trøje.

Sofie Nielsen bliver dermed den fjerde spiller, der nu har valgt at skifte til LB. I forvejen har klubben fået tilgang af Irina Amalie Andersen fra Gentofte og fra Værløse vender Morten Herschend og Mikkel Mortensen tilbage til LB.

Pressemeddelelse Lillerød Badminton

Læs også

Lillerød: Fornem sæsonpremiere

I en fantastisk lydkulisse som ikke længe set og hørt i Lillerødhallen lykkedes det mandag …

En kommentar

  1. Dejligt at se lillerød er ved at genskabe sig:-) godt gået Tine Baun og resten af teamet;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.