Foto @ Richard Skovby/DK Sportsfoto

Ligakval’en: Højbjerg knuste KMB

Loading

Højbjerg Badminton tog en livsvigtig sejr i opgøret mod KMB, og hænger dermed med i ligakvalifikationen.

De to første kampe var damedouble og damesingle. I damedoublen havde KMB været nødsaget til at bytte Mette Schjoldager ud med Mie Kjellerup, og det udnyttede Line Nørgard og Nanna Vestergaard til at vinde i tre sæt. I damesinglen skulle Michelle Chan bruge fire sæt, efter at Amalie Fangel havde vundet første sæt 14-12.

Stillingen i ligakvalifikationen

Med en føring på 2-0 til Højbjerg blev mixeddouble og 1. herresingle sendt på banen. I mixeddoublen var Alexandra Bøje og Morten Bødskov utroligt sikre og i tre sæt gjorde de det til 3-0 til Højbjerg.

– Vi er på dem lige fra start og sidder på dem resten af kampen. Vi spiller rigtig godt og altid dejligt med en sejr til holdet, fortæller Alexandra Bøje til BadmintonBladet.

I 1. herresingle var Rasmus Gemke også ganske suveræn mod Jordi Hilbink, og med 12-10, 11-9 og 11-5, kunne han sende de tre point til Højbjerg.

De to sidste kampe blev med en pind til hver. Herredoublen endte med en sejr i fire sæt til Højbjerg, og i herresingle var det lige ved at Højbjergs debutant Casper Storm Andersen kunne gøre det til 6-0, men en flot kæmpende Rasmus Rylander kunne i fem sæt, give KMB et trøstepoint.

Kampen sluttede således 5-1 til Højbjerg der nu kun er fem point efter Ikast på andenpladsen, efter at Vendsyssel sikkert vandt deres opgør. Næste kamp i ligakvalifikationen er d. 17. marts, hvor KMB hjemme tager imod Højbjerg og Ikast tager imod Vendsyssel.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.