Blichfeldt kæmpede både mod Holmboe og ondt i halsen

Loading

Damesinglerækken ved DM er ekstra interessant i disse år. Det er den specielt, fordi der er adskillige kandidater til titlen.

Mesterligt farvel
Det bekræfter torsdagens indledende resultater, hvor useedede Sofie Holmboe Dahl slog den forsvarende mester, Mia Blichfeldt, ud i første runde.

– Det er helt vildt lige nu, man kan jo sige, at jeg er en overraskelse til DM. Det her havde jeg slet ikke regnet med, jeg havde bare sagt til mig selv, at jeg skulle ind og få en god kamp ud af det. Så det er fantastisk, siger Sofie Holmboe Dahl til Badminton Danmark.

Sofie Holmboe Dahl møder i dagens kvartfinale Irina Amalie Andersen fra Greve.

Mia med ondt i halsen
Mia Blichfeldt har været skadet i en periode, men hun kæmpede tilsyneladende med en anden fysisk skavank i hendes exit-kamp.

– Jeg vidste, da jeg gik på banen i dag, at kampen ville blive svær, da jeg både skulle kæmpe mod min modstander og mod en gang halsbetændelse.

– Det ville have været nemmest at trække sig fra turneringen, men jeg følte, at jeg ville tage kampen op. Men desværre førte det til et nederlag og en dårlig oplevelse, skriver Mia Blichfeldt på Facebook i følge Ritzau.

Læs også

Holmboe Dahl efter længere skadesperiode: I dag skal jeg opereres

Velkommen til min blog. Mit navn er Sofie Holmboe Dahl, og jeg er 21 år. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.