Foto @ Badmintonbladet

Gulddrengene ramte forsiderne – selv i Danmark

Loading

Det er umuligt at komme uden om, at guldherrerne præsterede et af de største danske sportsresultater nogensinde, da de løb med Thomas Cup-trofæet søndag formiddag.

På en lang række internationale medier, specielt de asiatiske, var det danske VM-guld på forsiden af websiderne allerede søndag middag.

Selvom de danske medier, TV2 sport undtaget, har været utrolig fåmælte om badmintonspillernes indledende runder og kvart/semifinale-resultater ved hold-VM, så begyndte virkeligheden også at gå op for de danske sportsredaktioner, da de fik kigget op fra det sædvanlige fokus på fodbold og håndbold.

Det blev til avisforside-notitser på Politiken, BT og Berlingske.

“Danmark verdens bedste”, “Efter 8 tabte finaler vandt Danmark hold-VM”, “Sensationelt VM til dansk badminton” stod der på forsiderne.

Berlingskes sportsredaktør Morten Crone Sejrsbøl skriver helt rigtig i sin kommentar til guldherrernes præstation:

– …lad mig bare slå fast, at det er kæmpestort….(badminton) er stadig en af de meget få globale sportsgrene, hvor Danmark er blandt de bedste. Undskyld. Hvor Danmark ER de bedste.

Læs også

Danmark i stærkeste opstilling i VM-finalen

Den danske opstilling til VM-finalen kom kl. 03 i nat, og det er et dansk …

2 Kommentarer

  1. Ja sørgeligt med den ringe dækning i danske medier. Der er KUN fokus på fodbold fra hele verdens ligaer.
    Men vi er en del danskere som elsker badminton. Enten at spille eller bare at se på. Men nej kun fodbold fodbold fodbold 😠 og så stor en præsentation som vi var vidner til i går kan så lige få en lille flig af forsiden.

  2. Faktisk, er engelske medier skuffede over den manglende interesse de danske medier giver badminton i Danmark. 😢
    Men nu har de mulighed for at vise noget interesse😏