Stor dag for Sara Thygesen

Loading

AB Aarhus lagde i weekenden gulv til sæsonens første Grand Prix turnering. Her blev det med to sejren til Odenses Sara Thygesen, og en mulighed for at se nogle af de nye spillere til denne sæsons holdturnering.

I herresingle var det ABs egen Anders Antonsen der tog sejren, og undervejs viste den unge spiller utrolig styrke. I semifinalen blev det således til en sejr på 21-10 og 21-16 over Rasmus Fladberg. Finalen var mod Kasper Dinesen hvor det også blev til en sejr i to sæt.

Mette Poulsen vandt i damesingle efter en knusende 21-8 og 21-11 sejr i finalen over Camilla Martens. Undervejs blev det også til en 21-14 og 21-18 sejr over Lim Chiew Sien, som tirsdag aften skal spille for AB i Badmintonligaen.

Solrøds Steve Olesen og Filip Myhren tog herredoublerækken, efter at de med 22-20, 15-21 og 21-11 slog Oliver Babic og Kasper Antonsen.

I damedouble spillede Sara Thygesen sammen med Maiken Fruergaard og med 21-16 og 21-9 tog de sejren over Thilde Mattisson og Emma Wengberg. Med Niclas Nøhr vandt Sara også mixeddouble og her var cifrene i finalen 21-15 og 21-4 over Amanda Madsen og Mads Pedersen. Dermed kunne Thygesen sætte punktum for en flot turnering, hvor det blev til sikre sejre i to rækker.

Resultaterne fra AB Aarhus’s Grand Prix turnering

Læs også

Thygesen efter dramatisk triumf og holdsejr: Rigtig gode kvartfinale-chancer

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var med til at sikre Danmark en flot 4-1-sejr over …