Lillerød opruster med spændende nyt træner dream team

Loading

PRESSEMEDDELELSE


Tekst: SSU formand Jens Buck-Jensen
Foto: Johnny Askevig

Lillerød Badmintonklub har forsat ambitioner om at være blandt de bedste i Danmark. En af forudsætningerne for at være det er at man kan tilbyde sine spillere en kvalitativ god træning orkestreret af dygtige og engagerede trænere.

Efter en lang sæson med Corona nedlukning har klubbens sportslige ledelse gjort en dyd af nødvendigheden og taget de første vigtige skridt i retning af den nye sæson.

Det har været udgangspunktet for den sportslige ledelses arbejde, der nu har barslet med en spændende ny trænerbesætning for sæsonen 2021/22. 

Johnny Askevig, LB’s hidtidige senior cheftræner, er efter eget ønske fratrådt sin stilling og er med virkning fra 1. april i stedetengageret som klubbens ny sportschef med ansvaret for senior og ungdomsarbejdet på eliteplan.

Ny cheftræner bliver sidste sæsons double træner på 1-2 holdet og tidligere international topspiller og formand i ungdomsudvalget i LB, Ann Nielsen. Hendes kendskab til både ungdom og seniorbidrager til at sikre den røde tråd i overgangsfasen mellem ungdom og senior.

Ann Nielsen bliver assisteret af et helt team af trænere. Jesper H. Madsen, der kommer fra en tilsvarende stilling i Lyngby BK og tidligere landstræner i Italien og Østrig. Han har tidligere været i LB og har derfor et godt kendskab til LB’s DNA. Han speciale bliver singletræningen for spillere på 1. og 2. holdet. Mikkel Enghøj vender efter en Corona sæson i Skovshoved tilbage med stort engagement til sin bardomsklub som spillende træner. En helt ny rolle, som han glæder sig til.

Mikkel Toft fortsætter som træner for 3. og 4. holdet, hvor han også i denne sæson har lagt et stort hjerte. Endelig til sidst, menikke mindst, vil Tine Baun efter endt barselsorlov være at finde i LB-trøjen igen. Efter 3 sæsoner som spillende cheftræner, får hun ansvaret for at tilrettelægge og gennemføre tilbud på en morgentræning og ekstra weekend træninger, samtidig med at hun genindtræder som damesingle på 1. holdet.

Klubbens nye sportschef, Johnny Askevig, har naturligvis haft afgørende indflydelse på sammen- sætningen af sit trænerteam,som han er meget tilfreds med. ”Jeg synes, det er dejligt og i tråd med klubbens ånd, at vi er lykkedes med at få vore tidligere topspillere og nuværende profiler med på holdet – spillere af egen avl, med i, hvad jeg vil kalde LB’s nye træner dream team. Jeg ser meget frem til vort kommende samarbejde og håber, det vil udmønte sig i en tilfreds spillertrup og en højnelse af spillernes generelle niveau”, lyder det fra Johnny Askevig, der som afslutning tilføjer, at han da også godt kan se, at det nye set up kan bidrage til at tiltrække nye spillere udefra til styrkelse af klubbens elite bredde.

Klubbens sportslige ledelse fortsætter i den kommende tid arbejdet med at få trænerbesætningen i ungdomsafdelingen på plads, ligesom der skal laves aftaler om forlængelser med kontrakt-spillerne.

Læs også

At være træner…..

Der sidder de så, de to trænere og kigger på, aldrig tilbagelænet, altid på, råber …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.