DM-sølvvinder skifter til TSS: “At spille med om guld er godt for min udvikling”

Loading

DM-sølvvinderen i mixeddouble, Søren Gravholt, skifter Værløse ud med TSS til den kommende sæson i Badmintonligaen. Ifølge Gravholt var valget af TSS naturligt, da han gerne vil spille om guldet i Badmintonligaen for udvikle sig optimalt

Søren Gravholt er klar for TSS, når Badmintonligaen starter den 5. september. Gravholt har været glad for at være i Værløse, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt, så han kan udvikle sig endnu mere. Det gør han bedst i en klub, der tit kæmper med om guldet.

– Jeg har haft nogle god sæsoner i Værløse, som har hjulpet mig med at udvikle mig. Men jeg følte, at jeg havde brug for at prøve noget nyt, for at tage et skridt op. Skælskør var derfor et oplagt valg, da klubben er vant til at kæmpe om guldet, hvilket er et godt pres for mig i min udvikling, skriver Søren Gravholt til BadmintonBladet.dk.

“Jeg kan bidrage i flere kategorier”
Søren Gravholt har store forventninger til TSS i næste sæson, og han mener, at han kan give holdet noget ekstra. En af Gravholts forcer er, at han kan spille både herredouble og mixeddouble.

– Jeg forventer, at vi kan spille med om medaljerne. Jeg tror, at jeg kan gøre en forskel. Vi får et bredt hold, hvor min fordel er, at jeg kan bidrage i flere kategorier, skriver Søren Gravholt.

Søren Gravholt startede sin karriere i Badmintonligaen i Odense, hvorefter han rykkede til Værløse, som han har været en del af i de seneste to sæsoner.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.