Jonas Rasmussen er i Værløse næste sæson.

Badmintonligaen: Ex-verdensmester skifter til Værløse

Loading

Jonas Rasmussen er i Værløse næste sæson.
Jonas Rasmussen er i Værløse næste sæson.

Der er ved at komme godt gang i udmeldingerne omkring spillerflytninger til den kommende sæson. Denne gang er det ex-verdensmesteren Jonas Rasmussen, der skifter væk fra Odenses Badmintonligamandskab.

Trænergerningen trækker
Den tidligere topspiller er i gang med træneruddannelsen, og han vil udover sit trænerjob i Farum fremover være tilknyttet Værløse som spillende træner, skriver sn.dk.

– Farum var mit første cheftrænerjob, men Værløse er naturligvis et helt andet niveau. Det giver et helhedsperspektiv med begge klubber, og det handler alt sammen om mennesker. Der kan sagtens trækkes paralleller, fortæller Jonas Rasmussen.

Ny rolle
37-årige Jonas Rasmussen med den eminente ketcherføring og det tunge hug skal fremover danne doublepar med Værløses Nikolaj Overgaard. Det bliver en anden rolle, end han har været vant til i Odense sammen med Mathias Boe.

– Jeg har haft en stærk makker i Odense, og nu bliver det en ny udfordring, hvor vi ikke bliver favoritter i ret mange kampe, fordi de fleste har en stærk double, forklarer Jonas Rasmussen til sn.dk.

Kilde: SN.dk

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.