Joel Eipe og Alexander Bond

Bond den helt store vinder til Dutch

Loading

De sidste kampe er nu spillet til Dutch International. Status efter finalerne til den hollandske turnering er to gange guld og to gange sølv. Alexander Bond blev den helt store vinder da han med sejr i mixed- og herredouble kunne tage to rækker til turneringen.

I dagens første finale vandt Bond og Ditte Søby i tre sæt, og i sidste kamp var Bond igen på spil. Her slog han sammen med makkeren Joel Eipe Mathias Moldt Baskjær og Frederik Aalestrup med 17-21, 21-17 og 21-14.

Første sæt var tæt i starten, men som sættet skred frem fik Baskjær og Aalestrup bedre fat, og kunne med 21-17 vinde første sæt. Bond og Eipe var ganske solide i andet sæt, og var foran 11-5 ved opholdet. Baskjær og Aalestrup kom helt frem på 17-16, men Bond og Eipe var kølige og kunne med 21-17 tage andet sæt. Efter at spillet tæt i starten af sættet, fik Bond og Eipe slået hul ned til Baskjær og Aalestrup, og det holdte de til slut.

I damesingle måtte Mette Poulsen se sig slået med to gange 18 af tyske Yvonni Li, i damedouble blev vinderne Chloe Birch og Sophie Brown, og Pablo Abian tog sig af herresinglen.

Resultaterne fra Dutch International

Læs også

Dawall stryger til tops i Holland: Jeg er meget glad over og stolt af min sejr

Julie Dawall sejrede i finalen ved Dutch International. Her fortæller hun BadmintonBladet om kampen og …