Manden i spidsen for Sport-net.dk elsker at arbejde inden for “verdens fedeste sport”

Loading

Jonas Hansen, der blandt andet har været badmintontræner, lavede for mange år siden med stor succes sin egen hjemmeside Sport-net.dk, der sælger badmintonudstyr. Få historien om, hvor kærligheden til badminton startede, og hvorfor han nu har valgt at lave en prisrobot. 

Jonas Hansen føler, at det at have arbejdet med badminton på mange forskellige måder, har været et privilegium:

– Det er sjovest at lave noget, som man synes om. Jeg har været priviligeret i forhold til, at jeg netop har kunne lave noget, som også er min hobby. Jeg har således en anden tilgang til det her, end hvis jeg bare drev en hjemmeside med et eller andet produkt, som jeg skulle sælge til en hvis pris. Jeg synes nemlig, at badminton er verdens fedeste sport.

Dette betyder, at han har en stor kærlighed til sporten:

– Jeg har elsket at være træner og at udbrede sporten. Det går fint hånd i hånd med at være lidt nørdet og interessere sig for de her teknologier og for, om man kan blive bedre, hvis man får de rigtige produkter. Det mener jeg, at man kan.

Badminton ved lidt af et tilfælde

Det er dog lidt vanskeligt for ham at svare på, hvorfor det lige blev badminton, han startede til i sin tid. Vanskeligt er det imidlertid ikke at sige, hvorfor han fortsatte med dette, da et miks af gode trænere og klubmænd banede vejen for et virke inden for badminton:

– Jeg havde spillet fodbold, som alle knægte gjorde. En dag spurgte en kammerat så, om vi ikke skulle spille lidt badminton. Her var der så nogle gode trænere, der tog godt hånd om mig og viste mig ting, der kunne gøre mig bedre. Da jeg så skulle på handelsskole var der nogle i bestyrelsen, der spurgte, om jeg havde lysten til at blive hjælpetræner, og så er det gået slag i slag.

Dette har så ført til, at han i dag er formand og cheftræner i sin barndomsklub. Hvis han skal opsummere, hvorfor det er blevet sådan, har han dette bud:

– Jeg har fået en god badminton-opdragelse. Desuden har dem, der har været omkring mig, kunne se, at jeg ville det mere. De har så givet mig ansvar og chancen, så jeg kunne vokse med disse ting. Så det har givet sig selv. Nu prøver jeg at give disse aspekter videre, så andre også kan vokse med sporten, som jeg har gjort.

360 grader rundt om kunderne

Der er nu en helt særlig grund til, at Jonas har taget skridtet videre og lavet en prisrobot for Sport-net.dk. Han vil således gerne være bedst på alle parametre:

– Sport-net.dk har allerede den bedste service og beskrivelse af produkterne. Nu skal vi også havde den bedste pris, således at vi slutter cirklen og giver kunden en 360 graders oplevelse. Flere og flere sammenligner i dag på pris, og alle har de samme produkter. Jeg vil imidlertid gerne have flere glade kunder, så de ikke hopper over til nogle andre, når de har læst beskrivelsen og fundet ud af, hvad det rigtige produkt er. Når vi også har den bedste pris, ser jeg derfor ingen grund til at handle andre steder end hos Sport-net.dk.

Prisrobotten, med navnet Poul, er gået i luften i forhold til badminton ketchere, og i den næste uges tid aktiveres han også på de andre produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.