Søren Toft Hansen inden Dutch Open: Det kan være Emil Holst vil have revanche

Søren Toft Hansen efter sin sejr i Jamaica International i marts 2017. Privatfoto

Loading

Søren Toft Hansen stiller, som en af mange danskere, op ved Dutch Open, der starter på tirsdag. Den 24-årige herresinglespiller ser frem til en turnering, hvor han kan møde Emil Holst i anden runde. Hvis det skulle ske, har Søren Toft Hansen særdeles gode minder fra seneste møde

Søren Toft Hansen skal i aktion ved Dutch Open i Almere i næste uge. Her møder fynboen verdens nummer 81 Lucas Claerbout fra Frankrig i første runde. Danskeren er selv nummer 236 i verden, men han ser stadig fine muligheder for videre avancement.

– Jeg har set lidt video med Lucas (Lucas Claerbout red.), og han passer godt til mig. Han er en typisk støver, som løber langt på literen, men som virker til at tale med, siger Søren Toft Hansen til BadmintonBladet.

Hvis Søren Toft Hansen besejrer franskmanden, venter Emil Holst med stor sandsynlighed i anden runde. Den 24-årige fynbo har gode minder fra seneste møde mod Emil Holst, men han ved samtidigt, at Holst har et højt topniveau.

– Hvis jeg så vinder den, så står jeg over for Emil (Emil Holst red.), og han har et meget højt topniveau, men jeg glæder mig, nu slog jeg ham jo sidst i AB Grand Prix i 2016, så det kan være Emil Holst gerne vil have revanche, det håber jeg, siger Søren Toft Hansen.

Vil gerne prøve sig af på højeste niveau
Søren Toft Hansen er rejst til Holland for at prøve sig selv af, da han ser det som en mulighed for at udvikle sig til en bedre badmintonspiller. Her pointerer den 24-årige dansker, at det er vigtigt at spille mod spillere, der er på et højere niveau, end dem han træner med i dagligdagen.

– Jeg vil gerne prøve mig af med nogle spillere på et højere niveau, end jeg er vant til i dagligdagen. Der er rigtig mange gode spillere med, så jeg ser det som en rigtig god mulighed for at udvikle mig. Det er ret vigtigt at få en røvfuld en gang i mellem for at se, hvordan spillere på et højere niveau spiller, slutter Søren Toft Hansen.

Dutch Open varer fra tirsdag d. 10. oktober til søndag d. 15. oktober.

Lodtrækning til Dutch Open

Læs også

Intro til Søren Toft Hansens badmintonblog: Fem skarpe om mig

Velkommen til min blog. Mit navn er Søren Toft Hansen, og jeg er 24 år. …

2 Kommentarer

  1. Kunne i ikke have snakket med Emil Holst i stedet? Eller en hvilken som helst dansker med bare en minimal chance for at levere et resultat af betydning?

  2. Flot artikel som fokuserer på den brede, som Dansk Badminton har og ikke mindst et af de mange talenter, som står lidt klar til at folde sig ud. Held og lykke til Søren og resten af de danske spillere ved Dutch Open 💪🏽👍🇩🇰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.