Iben Bergstein tog tredje mesterrækketitel

Loading

Uden kampe i DH turneringen kunne KMB afholde sæsonens sidste mesterrække turnering, og det blev med en enkelt sejr til arrangørerne, en enkelt sejr til Greve, to til Hvidovre og så en dele sejr i herredouble mellem KMB og Lillerød. Hvidovres sejr i damesingle blev leveret af Iben Bergstein, det var tredje gang i denne sæson at hun vandt en mesterrækketurnering.

Til turneringen havde KMB fire herresingler med, blandt andet Rasmus Rylander som oftest har spillet over Thomas Fynbo. Det var dog ikke noget der kuede Fynbo, da han med 10 og 13 slog sin klubkammerat i kvartfinalen. De to næste kampe for Fynbo var nogle lange nogle, da der skulle tre sæt til mod både Karan Rajan Rajarajan og Mads Christophersen. Finalen mod Christophersen blev yderligere spændende af at blive afgjort med 25-23 i tredje sæt.

I herredouble havde Mikkel Delbo og Mikkel Elbjørn fundet sammen, ligesom de havde for en del år siden i først Lillerød og efterfølgende Greve. Det rakte også til en finaleplads i KMB. I finalen satte to yngre krafter, i form af Elbjørns klubkammerat Kristoffer Knudsen og Lillerøds Nicklas Engholt, dog en stopper for de erfarne herre.

Mikkel Delbo havde mere held i mixeddouble, hvor han sammen med Sofie Nielsen slog Solrøds nordmand Magnus Christensen som spillede sammen med Natalie Syvertsen fra Norge.

I damedouble og damesingle blev det til sejr til Iben Bergstein. I damesingle slog Iben Gentoftes Sofie Holmboe Dahl, og dermed sikrede Iben sig sin tredje mesterrække turnering i denne sæson. Tidligere på måneden vandt Iben i Højbjerg, og i august vandt hun i Værløse. I Værløse stod Camilla Madsen fra Hvidovre også øverst på skamlen i damedouble, den gang var det med Mai Surrow, men i KMB havde hun taget Iben Bergstein med, og det skulle vise sig som en god løsning da de to vandt turneringen over Zenia og Cecilie Sentow.

Resultaterne fra KMBs mesterrække turnering

Læs også

Tidligere Danmarksmester skifter til Hvidovre Badminton Club

Tilbage i 2011 vandt Maria Helsbøl DM i mixeddouble sammen med Mads Kolding, og i …

2 Kommentarer

  1. Iben Bergstein 👏👏👏

  2. Stærkt Iben 💪🏻💪🏻💪🏻🏸🏸