Knap så meget krammeri til Australia Open for Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl. Foto @ Annette Vollertzen

Mere konflikt? Kamilla Juhl og Mads Kolding spiller nu ikke sammen i Australien

Loading

De fleste af de bedste danske spillere er lige nu i Sydney, hvor Australia Open er ved at skulle igang. Men mixeddoublen med Kamilla Juhl og Mads Kolding har trukket sig mandag.

Juhl nægter
TV2 Sporten skriver, at Kamilla Rytter Juhl nægter at spille mixeddouble med makkeren Mads Kolding, da han er sponseret af småkage-firmaet Danisa, mens hun selv har en aftale med Kjeldsen Cookies.

Ingen skader
Begge spillere stiller fortsat op i deres rene doublerækker, så det er ikke skader, der er årsag til afbuddet. De danske mestre i mixeddouble ligger nummer 12 på verdensranglisten, og de er fortsat tilmeldt Indonesia Open, der begynder ugen efter Australia Open.

Ærgerligt
TV2 Sporten har af Kamilla Juhl i sidste uge fået afkræftet, at der skulle være sponsorkonflikt, men afbuddet signalerer unægteligt noget andet. Temmelig ærgerligt, specielt i betragtning af hvor velspillende Mads Kolding har været på det seneste.

Der er tilføjet en videokommentar af Jim Laugesen, som forståeligt nok har vanskeligt ved at sige noget konkret om situationen.

Kilde: TV2 Sport

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.