Rasmus Fladberg var med til at vinde en af Solrøds fire kampe i opgøret mod Værløse

Spanish int’l: Ingen danske titler

Loading

Det blev ikke til danske titler til Spanish International. Der var dansk deltagelse i både herresingle og herredouble.

Sidste år hentede Joachim Persson titlen i det spanske, da han vandt over Rasmus Fladberg. I år var Fladberg igen i finalen, men heller ikke denne gang blev til en sejr.

Abian i tre sæt
I finalen stod Rasmus Faldberg overfor Pablo Abian som startede stærkt og med 21-16 tog han første sæt. Fladberg var dog ikke ude, og med 21-13 kom han fint igen. I tredje sæt havde den spanske single dog gang i spillet igen, og med 21-10 tog han kampen og titlen i det spanske.

– Stor kredit til Pablo som spillede en god kamp og bevarede boldsikkerheden i en hal hvor boldene flyver rigtig hurtigt. Jeg føler egentlig jeg har godt styr på ham i andet og i starten af tredje sæt hvor vi er ret lige. Så træffer jeg nogle dumme valg som giver ham momentum og større selvtillid, og så tipper boldene hans vej, fortæller Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.

Samlet var det dog en tilfreds Rasmus Fladberg der trods en seedning som nummer fem, formåede for andet år i træk at stå i finalen.

– Jeg er tilfreds med at gå i finalen og forsvare min finale fra sidste år, efter en ustabil forberedelse, og at jeg får kæmpet godt med en krop der volder mig problemer. Jeg kommer højt på nettet og lægger højt pres i mellemspil, fladt og i servesituationen, men mangler desværre lige det sidste i de afgørende dele af tredje sæt.

– Nu skal jeg hjem og restituere, komme ned og vende – og så på længere sigt forberede mig til US Open og Canada Open, som jeg glæder mig meget til, slutter Fladberg af.

Heller ingen HD
Kasper Antonsen og Oliver Babic havde til turneringen allerede slået de andenseedede polakker ud, og i finalen var det så de førsteseedede som stod på den anden side. Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha var dog for stor en mundfuld for den unge danske double, da polakkerne med 21-17 og 21-14 vandt finalen.

Resultaterne fra Spanish International

Læs også

Fladberg efter stop på topplan: Måske bliver der stadig tid til lidt badminton

I går fortalte Rasmus Fladberg blandt andet om, hvorfor han stopper nu. I dag beretter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.