Victor Svendsen for VEB. Foto @ iShoot

Polish Int’l: Fuld fart på Surrow/Mikkelsen og Victor Svendsen

Loading

Ved Polish International, der afvikles i det sydligt beliggende Bierun, er finaledeltagerne fundet. Der vil være danske trøjer i to af finalerne søndag.

Præmiesummen ved Polish International er på USD 6.000. Det er en turnering på level 4 på BWFs program.

I herresingle trak Victor Svendsen sig sejrrigt ud af det rent danske semifinale-opgør mod Patrick Bjerregaard. Den kamp gik over tre sæt, og Victor Svendsen havde mest krudt i tanken i afgørende sæt, der blev vundet med 21-8.

– Jeg er meget tilfreds med mit spil indtil videre. Det, jeg har arbejdet på gennem sommeren, synes jeg, er lykkedes godt her i Polen, fortæller Victor Svendsen til Badmintonbladet.

Finalemodstanderen er Sourabh Varma (4), der tilbage i 2012 var oppe som nummer 30 i verden. Idag er han nummer 95, mens Victor Svendsen er på sin karrieres højeste placering som nummer 179. Den kamp ser Victor Svendsen frem til.

– Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en fed kamp at spille. Det bliver svært, fordi han spiller rigtig godt, men hvis jeg kan finde mit bedste spil frem i morgen, tror jeg helt sikkert, der er chancer.

Værløse-mixeddoublen med Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen var ude i en tæt fight mod inderne Arjun og Sunil. De to første sæt var helt lige, så det skulle afgøres i tredje sæt. Ved stillingen 13-14 tog danskerne fat og nappede syv point i streg. Resultatet blev 23-21, 20-22, 21-15, og dermed strøg Surrow/Mikkelsen i finalen.

Den kamp bliver et opgør mod de andenseedede polakker, Wojtkowska og Pietryja.

Følg resultaterne fra Polish International 2016

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …