Mathias Christiansen og Christinna Pedersen. Foto @ Shi Tang

Ny stor finale til dansk mixeddouble

Loading

Christinna Pedersen og Mathias Christiansen er klar til endnu en Superseries-finale, denne gang ved Hong Kong Open, efter en sejr i semifinalen i to sæt over det japanske par Takuro Hoki og Sayaka Hirota.

Det går godt for dansk badminton. Rigtig godt. Den nye danske mixeddouble-konstellation Christinna Pedersen og Mathias Christiansen har i efteråret vist spil i verdensklasse, og er nu for anden gang på to uger klar til en stor finale.

I dag spillede sig i finalen ved Hong Kong Open efter sejr i to sæt over det japanske par Takuro Hoki og Sayaka Hirota med cifrene 21-15 22-20.

Danskerne var dominerende fra start og der var aldrig tvivl om første sæts udfald.

Hård finalemodstand venter
I andet sæt var begivenhederne mere jævnbyrdige og det var langt hen af vejen japanerne, der så ud til at trække det længste strå. Men en god stime i afslutningen på sættet sendte danskerne i front med tre point. Men ved 19-18 i dansk favør spillede danskerne en helt sublim bold, hvor Mathias Christiansen i sidste endte kunne tappe bolden ned ved nettet. 20-18 og matchbolde til danskerne.

To point til japanerne sendte tingene tilbage til status quo og dermed 20-20. Men det nye danske superpar havde marginalerne til sidst og vandt 22-20.

Det danske par møder nu kinesiske par Huang Yaqiong og Zheng Siwei, som så sent som i søndags slog danskerne i China Open-finalen.

Resultater: Hong Kong Open

Læs også

Christiansen og Pedersen sejrer: Nu kan et brag af et danskermøde vente

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen sejrede i første runde af Indonesia Masters. Christiansen og Pedersen …

8 Kommentarer

  1. Sådan💪🏻🏸

  2. Super sejt.👏👏

  3. Fantastisk og super sejt.

  4. Var ved at blive lidt for spændende i .slutningen af 2 sæt.🇩🇰🇩🇰👍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.