Ny kamp mellem Lin Dan og Lee Chong Wei

Loading

Den thailandske konge, Bhumipol,  fylder 87 år d. 5. december. Det bliver fejret med en kongekamp i Indoor Stadium Hua Mark mellem ærkerivalerne Lin Dan og Lee Chong Wei.

De thailandske arrangører af Badminton Thai Glory i anledningen af regentens 87 års fødselsdag har været bekymrede for, hvor vidt Lee Chong Wei på grund af den verserende dopingsag ville stille op til det storstilede arrangement. Malaysieren har i denne uge bekræftet sin deltagelse.

Lee træner hårdt
Dermed er der kræs for alle badmintonfans. Tidligere på året spillede Lin Dan og Lee Chong Wei herredouble sammen i en opvisningskamp i Kina, men denne gang står ærkerivalerne over for hinanden.

– Det er en ære for mig at deltage i Badminton Thai Glory to the King-turneringen. Jeg har trænet hårdt op til denne specielle event, fortalte Lee, der har tabt to olympiske finaler til Lin Dan.

Udenfor BWF regi
Arrangørerne understreger, at Lee Chong Wei er berettiget til at spille, da det ikke er en BWF-sanktioneret begivenhed. Men Lee Chong Wei vil ikke tale om sagen.

– Jeg kan ikke udtale mig om testresultatet (af dopingprøverne, red), da der udestår en endelig høring hos BWF. Lige nu har jeg bare fokus på min træning og på at holde mig i god form, tilføjede Lee Chong Wei.

Opvisningsturneringen har blandt andet deltagelse af den danske herredouble Carsten Mogensen og Mathias Boe.

Kilde: the Nation

 

Læs også

Lee Chong Wei vil fritages fra kravene i den nye struktur

Lee Chong Wei er ikke tilfreds med de nye skærpede krav til topspillerne. Han beder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.