Foto: @Annette Vollertzen

DM: Intens og medrivende mixeddoublefinale

Loading

Den sidste finale ved DM var i mixeddouble, hvor 1. seedet Joachim Fischer (Skovshoved)/Christinna Pedersen (Greve) skulle op imod 2. seedet Mads Pieler Kolding (Skælskør)/Kamilla Rytter Juhl (Greve).

I første sæt var det meget tæt og spillet foregik i et højt tempo. Det var Kolding/Rytter Juhl, der var foran ved opholdet med 11/9. I midten af sættet begyndte Joachim Fischer at træde i karakter og det pressede Kolding/Rytter Juhl. Fischer/Pedersen kom foran med 19/18, men herefter blev det to point til Kolding/Rytter Juhl i træk og dermed 20/19. Sætbolden blev reddet, og det var med til at give en ekstra tænding til Fischer/Pedersen. Fischer/Pedersen havde til sidst marginalerne og sikrede sig sættet med 23/21.

Skift i momentum
I andet sæt kunne specielt Joachim Fischer ikke finde melodien og Fischer/Pedersen var bagud med hele 11-3 ved opholdet. Der var derfor ikke den store spænding i andet sæt, selvom Fischer/Pedersen kom godt igen. Andet sæt blev sikret med 21/18 til Kolding/Rytter Juhl.

Tredje sæt var meget intenst og nervepirrende. Duellerne svingede meget frem og tilbage. Fischer/Pedersen var bedst i starten af sættet og var foran med 11-9 ved opholdet i 3. sæt. Efter opholdet var det som om, at Kolding/Rytter Juhl lige spillede den tand skarpere end Fischer/Pedersen, som gjorde at de fik et afgørende hul. Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl kunne derfor lidt overraskende sikre sig deres første Danmarksmesterskab i mixeddouble efter en sejr på 21/23, 21/18 og 21/17 over Joachim Fischer/Chistinna Pedersen. En flot og nervepirrende finale.

Efter kampen var Mads Kolding meget tilfreds med kampen.

– Vi er rigtig højt på nettet i dag og har gjort os fortjent til at vinde denne finale, udtaler Mads Kolding efter præmieoverrækkelsen.

Resultater fra DM

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.